עבור לתוכן

TP-Link TL-WDR4300 קורס אחרי 24 שעות *עדכון*

Featured Replies

פורסם

רכשתי נתב חדש TP-Link TL-WDR4300.

לאחר כ-24 שעות הנתב קורס לגמרי - אי אפשר לגשת לממשק ה-web של הנתב והאינטרנט לא עובד (גם קווי) וצריך לכבות ולהדליק את הנתב מחדש כדי שימשיך לעבוד.

החליפו לי לנתב חדש מאותו דגם והבעיה נשארה.

אצל היבואן אמרו לי שאולי זה בגלל שחיברתי את הנתב ל-UPS ולנסות לחבר את הנתב לשקע אחר לא דרך ה-UPS.

האם זה יכול להיות שזה בגלל שהנתב היה מחובר ל-UPS? את הנתבים הקודמים שלי גם חיברתי ל-UPS ולא הייתה עם זה בעיה.

אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.

עדכון: קיבלתי זיכוי, תם ונשלם.

פורסם

הייתי אומר לך שהמעבד שלו חלש אבל זה לא.

יתכן ויש בעיה עם הקושחה. יש חדשה לעדכן ?

פורסם
  • מחבר

הקושחה עדכנית, גם שאלתי את בנדא במייל לגבי זה והם ענו לי שבגלל שזו קושחה שמותאמת במיוחד לישראל, במידה וקיים עדכון הם מבצעים את עדכון הקושחה במעבדה שלהם בלבד.

פורסם

יתכן וכאן הבעייה עם ההתאמה לישראל.

באיזה צורה אתה מחובר לספק ?

פורסם
  • מחבר

בזק VDSL 50Mbps + בזק בינלאומי עם D-Link 6740U במצב Bridge.

פורסם

ואי אפשר לעדכן קושחה בינלאומית ?

פורסם

תנסי להוריד תחנות שעובדות מול הראוטר הזה. תתחילי באחת ותיספי עוד. ככה תוכלי בוודאות לדעת זאת בעיה של עיבוד או בעיה אחרת.

פורסם
  • מחבר

ואי אפשר לעדכן קושחה בינלאומית ?

אי אפשר, ניסיתי וזה לא נותן.

תנסי להוריד תחנות שעובדות מול הראוטר הזה. תתחילי באחת ותיספי עוד. ככה תוכלי בוודאות לדעת זאת בעיה של עיבוד או בעיה אחרת.

הכוונה למחשבים/מכשירים שמתחברים לראוטר? הבעיה שזה קורה רק כל כ-24 שעות כך שאי אפשר לדעת מייד אם זה עזר.

פורסם

אם לא חשוב לך ראוטר דואל בנד אז תחליפי לאחד רגיל.

יש מצב שהיבואן דפק אותו עם ההתאמה לישראל.

פורסם

תנסי לחבר לשקע רגיל כדי לשלול את מה שהם אומרים.

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו לשקע רגיל. הם אמרו לי שאם החלפת השקע לא תעזור הם יתנו לי שוב אישור להחלפה.

מה שמוזר הוא שהם אמרו לי שהם מכרו הרבה ראוטרים כאלה ולא היו איתם בעיות.

פורסם

תעדכני אם העניין של השקע משפיע

פורסם
  • מחבר

אעדכן בהמשך. נראה מה יהיה המצב מחר בבוקר, בימים האחרונים כל פעם שאני קמה בבוקר אני רואה שהראוטר קרס.

פורסם

הבעייה יכולה להיות רק בקושחה, או בחומרה שלו. אני מעדכן את הקושחה של נתב ה-TP-Link שלי, מדגם TL-WR740N (שמשמש להתחברות ללא חייגן, ולא ל-VPN), דרך האתר של TP-Link:

1. מחפש בגוגל TP-Link TL-WR740N (במקרה שלך את שם הדגם שלך), ונכנס לקישור שבאתר של TP-Link (ולא לשום קישור אחר). מוצג המידע על דגם הנתב.

2. נכנסים ל-Download.

3. ב-Software, מחפשים את גרסת החומרה (מסומן ב-V ואחר כך ספרה אחת) של הנתב על פי מה שרשום במדבקה שמתחתיו (אצלי רשום V4, אז אני בוחר V4), ובוחרים ב-Firmware.

4. מורידים את הגרסה האחרונה של הקושחה המקורית של הנתב. הקובץ יורד הקובץ זיפ.

5. פורסים את הקובץ, נכנסים לנתב, ובחלק של עדכון הקושחה, בוחרים בקובץ של הקושחה החדשה (קובץ עם סיומת bin).

6. הנתב מעדכן את הקושחה ומרסט את עצמו.

אם הקושחה שבנתב שברשותיך, היא קושחה לא מקורית של הנתב שנכתבה בישראל, אז היא כנראה הגורם לבעייה.

פורסם
  • מחבר

אני יודעת איך לעדכן קושחה אבל בגלל שהנתב הוא Dual Band, הקושחה מותאמת לישראל ואי אפשר לעשות עדכון עם הקושחה מהאתר של TP-Link הבינלאומית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים