עבור לתוכן

לא מצליח להטעין מצבר עופרת בעזרת מטען חכם שמומש במעגל (הסבר בפנים

Featured Replies

פורסם

בהודעה הראשונה כתבת שאותו ספק מחובר למטען וליתר המעגל. אם כן, זה הקצר שלך

• תגובות 68
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה מה ששרף לי את המטען בפעם הראשונה. אבל אחרי שרשמת לי את זה אז, הבאתי ספק נוסף ונפרד שמפעיל רק את המטען, בנוסף לספק הקיים שמזין את המגבר עצמו. הספק שמפעיל את המטען, מפעיל אך ורק אותו ולא מגיע או נכנס למעגל.

יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון אבל בהנחה וכן, המצב שונה מההודעה הראשונה

פורסם

אם אין לך יותר קצרים מהסוג הזה (גם לא בדרכים עקיפות למיניהן, במיוחד כל מה שקשור לאדמה של ה 240V) לא אמורות להיות יותר בעיות כאלה. אם כך אין לי שמץ ממה נשרף המגברעוד משהוא, ניתן להשתמש אם ספק 1 כדיי להפעיל את כל המערכת (במקום 2 ספקים נפרדים), רק צריך לשנות את צורת החיבור של המפסק בשביל זה

פורסם
  • מחבר

Can you show me the way master?:character0009:

פורסם
  • מחבר
:funn:
פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

charger.png

יש 2 הגבלות :

אם אתה לא מעביר את המפסק כשהספק כן מקבל מתח, יכול לקרות מעגל סגור דרך הספק והמטען

אם הספק מחובר לחשמל אבל מכובה (כלומר אין מתח על הפלוס) יש בעיה

כדיי לפתור אותן אתה יכול להחליף את SW לממסר כדיי שהוא יהיה אוטומטי ובלי מקום לטעויות. כדד לפתור את הבעיה השניה. תשים ממסר שמחזיק את כניסת המתח של המטען מנותקת (גם + וגם -) ומחבר רק כשהוא מקבל מתח מהספק

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה אדירה על הזמן שהשקעת לשרטט לי את המעגל, זה לא מובן מאליו.

שנית לא הבנתי מספר דברים (כרגיל..). השתמשת מספר פעמים במילה מפסק ולא ברור לי על איזה מהם אתה מדבר (אני מניח S1 אבל לא בטוח), כמו כן גם כשרשמת שאני יכול להחליף את ה SW לממסר, לא הבנתי לאיזה SW אתה מתכוון.

שנית לא הבנתי את פתרון הבעיה. אני צריך להשתמש בשני ממסרים? ואם כן, איך בדיוק הם ממומשים במעגל?

פורסם

בכל המקומות הכוונה ל S1

charger.png

הממסר אמור לעבוד בדיוק כמו S1, ולהחליף מצבים בהתאמה ל - אם הספק מקבל או לא מקבל מתח (מה שאומר גם, אם הספק מוציא או לא מוציא מתח ביציאה). לכן המגעים של הממסר (ממסר אם 6 יציאות מהמגעים) יהיה מחובר בדיוק כמו שהיית מחבר את S1, והסליל שלו מחובר ישר ליציאת ה 12V של הספק כדיי שהוא ידלק ויתכבה ביחד אם הספק

הממסר השני מיועד לנתק את המטען מהספק בזמן שהספק לא מקבל מתח. אותו תנאי להדלקה וכיבוי כמו הממסר הראשון לכן הסליל שלו מחובר ביחד אם הסליל של הממסר הראשון, המגעים שלו מחברים או מנתקים את 2 החוטים בכניסת ה 12V של המטען - כך שכשהספק לא מקבל מתח, הספק הכבוי מנותק מהמטען

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים