פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים.כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות.לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה.מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר?יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים תוודא ש Flow Control בהגדרות כרטיס רשת מבוטל ולא מסומן על RX & TX. עשיתי בדיקות והדבר הזה שיבש לי את המהירות ל 70-80MB.דבר שני יש המון הגדרות ביוטורנט שצריך לשנות במיוחד ב ADVANCED. זה אחרון ברשימה.אני אזרוק לך כמה הגדרות שתוכל לדעת שהם חייבים להיות מבוטלים.bt.connect_speed 300 - SETbt.tcp_rate_control Falsebt.transp_disposition 255 - SETnet_calc_rss_overhead Falsenet_calc_tracker_overhead Falseבתפריט BITTORENTלסמן Enable Bandwidth management [uTPEnable UDP tracker supportAsk tracker to scrape informationאם אתה מוריד בשרתים פומבים אז לסמן את כל השארProtocol Encryption EnabledAdvancedDiskCache לסמן Override ולשים 512MB.מקווה שיעזור.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים תוודא ש Flow Control בהגדרות כרטיס רשת מבוטל ולא מסומן על RX & TX. עשיתי בדיקות והדבר הזה שיבש לי את המהירות ל 70-80MB.דבר שני יש המון הגדרות ביוטורנט שצריך לשנות במיוחד ב ADVANCED. זה אחרון ברשימה.אני אזרוק לך כמה הגדרות שתוכל לדעת שהם חייבים להיות מבוטלים.bt.connect_speed 300 - SETbt.tcp_rate_control Falsebt.transp_disposition 255 - SETnet_calc_rss_overhead Falsenet_calc_tracker_overhead Falseבתפריט BITTORENTלסמן Enable Bandwidth management [uTPEnable UDP tracker supportAsk tracker to scrape informationאם אתה מוריד בשרתים פומבים אז לסמן את כל השארProtocol Encryption EnabledAdvancedDiskCache לסמן Override ולשים 512MB.מקווה שיעזור.אם יש לי 20 מגה בבזק גם אני צריך להגדיר ככה?
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים כן, בכל חבילהולנסות להשתמש בפורט 54000 ולפתוח אותו בראוטר.PORT FOWARDINGלבחור את האייפי של המחשב בדרך כלל 10.0.0.1 בתשתית בזקאו 192.168.1.101 אם נתב רגיל או HOTBOX.לשים את הפורט EXTERNALו BOTH TCP UDP
פורסם 2013 בינואר 1212 שנים לפי מה שאתה מתאר אתה מקבל מהירות גבוהה יותר. קח בחשבון שאתה מוגבל בקצב ההעלאה של אחרים.נסה להוריד קבצים פופולריים במיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.