פורסם 2004 בינואר 2721 שנים הדבר הזה ממש ממש מוסיף, ואני רוצה להגיד משהו לכל המפקפקים שהספק שלי (ממארז של סימבדה) 480 וואט סוחב:4 קטודות1 el wire2 מאווררי לדים של קולמאסטר1 לוח בקרה של אנרמקס1 ספארק 7+ של טרמלטייקולא היה לי קצר פעם אחת!!הנה התמונות של הכבל el
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים יפהרק חבל שהתמונות קטנותעוד משהו,מה שעשית שם זה לא נראה להעמיס על הספק,להעמיס על הספק זה לשים ATI RADEON 9800 PRO, 6 HD'sצורב DVD, DVD, 7 SMART FAN 2, קטודות ולסיום איזה מעבד ולוח.... (ATHLON 64 קטן...)
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים כל עוד לא תחבר את הקטודות על אותו הכבל של הארד דיסק הם לא יקפיצו לך תספק (מניסיון..) ויפה יצא לך !! קיבלת רק צבע אחד בקיט הזה ?
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים 5 ft מטר שמונים לערך.אני חייב אחד כזה גם למטרות מודינג בחדר.תיקנתי זה 5 ft ולא 1.5
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים סתם שטויות , נראה על הפנים ....ביזבוז כסף. חחחחחחח, לא יפה..(לדבר ככה). לא תוכל לתת תגובה חיובית, כדי לאודד את הבן אדם, תחשוב, אתה קונה משהו, ואומרים לך שזה נראה על הפנים, זה לא משהו שעושה לך אושר בלב.. לפחות לגיד משהו טוב, לא שזה חובה, כמובן שזה הזכות החופשית שלך להביע כל דעה לגבי זה. אבל זה עושה יותר טוב בלב לבן אדם, אם אתה תיתן משהו חיובי ולא שלילי...
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים הוא ביקש חוות דעת , אני הבאתי לו , לפי דעתי זה ממש ממש ביזבוז של כסף לקנות דבר ממש לא שימושי .
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים אולי ביזבוז כסף, אבל נראה על הפנים? למה זה רק מוסיף. האמת אני הייתי בוחר לשים את זה בתוך המארז, לא מסביב לפנל הקדמי.. :
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים סתם שטויות , נראה על הפנים ....ביזבוז כסף. למה אתה נבלה,הבנאדם אוהב את זה,לדעתי זה גם שטויות אבל זה ממש לא נראה על הפנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.