עבור לתוכן

שואב אבק קטן ושקט

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט.

המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון.

אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי.

הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים.

שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס.

תודה.

פורסם

קודם כל המלצה שלי: השואב הרובוטי!

דבר שני, לגבי אם יעמוד או לא יעמוד בעומס זה תלוי בסוג השואב שאתה קונה, אם תקנה את הפשוטים לא בטוח שהם ינקו כמו שאתה רוצה. תראה לי יש את האקווקס ויש לי בבית שני כלבים אבל אם תכנס לבית שלי אתה לא תאמין שחיים שם שני כלבים כי הבית תמיד נקי.זה הפתרון הטוב ביותר שמצאתי לבעלי חיים ובכלל לכאלו שמעדיפים לבזבז את הזמן שלהם על דברים אחרים מלבד נקיון.. לפני שקניתי עשיתי סקר שוק קטן בחנויות חשמל ועוצמת הרעש של האקווקס היא מינורית..כמובן שיש יתרונות נוספים ואני יכול עכשיו להלל ולשבח עד אין סוף את המכשיר אבל אני ממליץ לך לגשת לחנות ופשוט לבדוק לראות ולהשוות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

שתי שאלות שלא באמת אוכל לקבל עליהן תשובה בחנות:

1. מהי רמת הרעש שלו ? (בהשוואה ללחש, שיחה, צעקה)

2. עד כמה מורכב ניקוי המברשות ?

פורסם

תודה על התשובה.

שתי שאלות שלא באמת אוכל לקבל עליהן תשובה בחנות:

1. מהי רמת הרעש שלו ? (בהשוואה ללחש, שיחה, צעקה)

2. עד כמה מורכב ניקוי המברשות ?

דווקא ההפך הוא הנכון :)

על 2 השאלות האלו בהחלט תוכל לקבל תשובה בחנות כיוון שגם תוכל לקרוא שם את המפרט הטכני של המוצר, גם תוכל לראות ולשמוע אותו בפעולה (ותאמין לי שמעתי לא מעט שואבים בזמן פעולה) וגם תוכל לראות איך מרכיבים את המברשות, כשאני הייתי בחנות המוכר ממש פירק והראה לי.

תגש ותראה.

פורסם

עדיין לא יצא לי להתקל בשואב שהוא שקט (לא נראה לי שיש דבר כזה)

פורסם

קניתי לא מזמן מין מטאטא אלקטרוני של AEG שנקרא ERGORAPIDO. הוא נטען ואז מסתובבים איתו בלי הכבלים. יש גם שואב קטן שיוצא ממנו ואפשר לנקות איתו ספות ופינות. שקט הרבה יותר מהשואב הממוצע. לא הייתי ממליץ על רובוטי, כי לו אני במקום הארנב הייתי נלחץ אש. :silly:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830916

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

יש לי שואב אבק מטאטא שעושה רעש סביר, הבעיה שהוא לא ממש מנקה שטיחים, לכל היותר מעביר אבק.

אפילו החלפתי לו סוללה לליטיום (LiPo) וזה לא ממש עזר.

האם אתם מרוצים מהשואבים הנטענים שהמלצתם ברמת הנקיון ?

הארנב אמנם מפחד מרעש, אבל מהנוכחות של המטאטא הרובוטי הוא לא יתרגש. בטח יהפוך אותו למונית שלו ברחבי הבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים