עבור לתוכן

האם מימוש אחריות מTMS במשלוח-בחינם?(אני גר בעיר אחרת).

Featured Replies

פורסם

כן, אבל אם האחריות מגיע מ-KSP, אז לא הייתי חושב יותר מידי...

פורסם

אמינות השירות/אחריות של KSP מאד משתנה מסניף לסניף. יש סניפים שידועים לשמצה, ואחרים שידועים כטובים, לפעמים אפילו מאד טובים. אין טעם להביע דעה נחרצת בנושא בלי התייחסות לסניף הספציפי.

פורסם

מנסיון אישי, KSP יעשו הכל, אבל הכל! בכדי להימנע מלהחליף\לתקן לך\לעשות בשבילך משהוא לאחר ששילמת מכספך.

פורסם

עם כמה ואיזה סניפים יש לך ניסיון? לפי הסטוריה של תגובות בפורום, קיבלתי רושם די ברור שכאשר סניף בעייתי הרבה מתלוננים עליו, וכאשר הסניף בסדר הקונים בו גם שותפים לדעה הזו (במילים אחרות, למרות שראיתי שמשבחים סניפים מסויימים, לא קם אף אחד ואמר שזה לא נכון ויש לו ניסיון רע עם אותו סניף. בהשוואה, כשמישהו התלונן שהיו לו בעיות עם סניף מסויים, מיד קמו עוד כמה ואמרו "גם אני").

בקיצור, בלי התייחסות ישירה לסניף מסויים אין טעם למסע ההשמצות הזה.

פורסם

yonizaf נשמע שיש לך תגובה אינטרסנטית משהוא, אני פשוט רושם את האמת מבחינת נסיון אישי שלי עם KSP,

שכל אחד יקח את מה שרשמתי לאן שהוא רוצה.

פורסם

אם הייתי בעל אינטרסים, הייתי כותב באופן החלטי שKSP זה טוב או משהו. למה לבעל אינטרס לכתוב שיש גם סניפים גרועים? בכל אופן האשמה חסרת בסיס על אינטרסים היא דבר שקל לעשות אבל זה די מחוץ לגבולות הטעם הטוב, מה גם שמה שטענתי נטען בעבר ע"י הרבה אחרים (כולל מנהלים) בפורום. מצד שני אתה מסרב לענות על השאלה (העניינית) עם כמה סניפים היה לך ניסיון, אלא סתם קובע "KSP זה רע" לפי ניסיון אישי, אולי של סניף אחד. אחרי הכל, לא צריך יותר מדי שכל כדי להבין שחלק גדול מהשירות תלוי באופי של האנשים שמולם אתה עומד, ושבכל סניף יש בפועל צוות אחר.

פורסם

מהניסיון שלי מול מספר סניפים של ksp , זה מאד תלוי בסניף ואם האנשים שם לא נחמדים , אז אתה בבעיה...

פורסם

KSP זאת רשת לא? סניף אחד אמור להבהיר את היחס הכללי של כל הרשת, ככה זה בדרך כלל, חוץ מזה, קראת אי פעם את חוזה האחריות שלהם?

פורסם

^ לא, אבל בעיקרון, זה פוגע בתדמית הכללית.

פורסם

לכל החנויות יש חוזים מזעזעים, היה דיון על זה. בפועל מה שקובע זה המדיניות של האדם שאתה יושב מולו. כמובן שאם ידוע לך בבירור שהנהלת KSP נותנת הוראות לכל הסניפים להתנהג באופן מגעיל ללקוחות, זה עניין אחר. אבל כשאתה נתקל בזה בסניף בודד, אי אפשר להניח אוטומטית שזה בגלל הרשת. יכול להיות באותה מידה שהבן אדם עצמו בוחר להתנהג באופן מגעיל.

פורסם

כאשר הבן אדם בחנות מתקשר למנהל האזור ומקבל הוראה בפרוש לא להחליף מוצר פגום שנקנה לפני יום אז זה כנראה המדיניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים