עבור לתוכן

האם מימוש אחריות מTMS במשלוח-בחינם?(אני גר בעיר אחרת).

Featured Replies

פורסם

עריכה- אופס, התבלבלתי בפורום.תעבירו ל'מפרטי מחשב'. תודה רבה!

שלום, אני מתלבט בין KSP לTMS.

KSP נמצא קרוב לבית שלי, TMS לעומת זאת נמצאים בקצה השני של הארץ.

אם מחר המחשב שלי שקניתי מהם יפסיק לעבוד ואני אצטרך לשלוח להם אותו, האם זה אומר שעל כל שליחה כזו אני אצטרך לשלם?

מנסיוני גם מסירה אחת לא מספיקה. בד"כ אתה נותן לתיקון והרבה פעמים קורה שהתיקון לא יצא כמו שצריך/תקלה חדשה/פוספס משהו ואז אתה מוסר לתיקון שוב.

אם כל פעם צריך לשלם זה יצא קצת יקר.

לKSP אני יכול לבוא אם המחשב כמה פעמים שאני רוצה...

תודה.

פורסם

TMS לפי דעתי עדיף אפילו שזה בעיר אחרת וזה לנסוע. אז עדיף לשלם קצת יותר ולקבל ראש שקט הרבה יותר

כמובן שיקול שלך בלבד.

פורסם

TMS

גם אני קניתי מהם מחשב לפני כמה שנים בידיעה שהחנות שלהם במרחק גדול מהבית שלי

למרות ש KSP \ אייבורי במרחק נסיעה של כמה דקות מהבית שלי

בנוסף לפני כחודש-חודשיים קניתי מ TMS שילוש חדש דרך האתר (למרות שנפתח סניף חדש בירושלים, אז זה לא ממש נחשב בפעם האחרונה)

פורסם
  • מחבר

אה.. אני לא בטוח שאני מבין.

כשבונים מחשב חדש הרי הבניה היא אותה בניה מאותם חלקים. הסיכוי לתקלה הוא זהה בין אם TMS או KSP.

השאלה היא כשתקרה התקלה, אם אני גר בעיר אחרת ומשלוח עולה כסף, אז כל סיפור כזה יעלה לי לפחות איזה 100 ש"ח במשלוחים(ואם שולחים מספר פעמים אז בכלל...).

בKSP מחיר משלוח הוא חינם (נו,נניח 10 ש"ח(נסיעה 2 שקלים, וזמן מסירה של 20 דק')).

אז על איזה ראש שקט אתם מדברים?

פורסם
  • מחבר

TMS לפי דעתי עדיף אפילו שזה בעיר אחרת וזה לנסוע. אז עדיף לשלם קצת יותר ולקבל ראש שקט הרבה יותר

כמובן שיקול שלך בלבד.

LOL :lol:

אם הייתי צריך לנסוע למרכז/צפון זה היה עולה יותר מ500 ש"ח כל מסירה (נסיעות+יום עבודה). :P

פורסם

מכיר את זה שאתה מטיל מטבע ופעם יוצא עץ ופעם יוצא פלי? אז KSP ואחריות...

פורסם
  • מחבר

LOL, הבנתי.

טוב במקרה הזה אני לא נוב מוחלט ואני גם יודע להיעזר בפורומים אז אני לא פוחד יותר מדי מטרטורים או חוסר מקצועיות של הטכנאים.

לעומת זאת לשלם מאות שקלים יותר... זה כבר חשש יותר משמעותי בעיני...

פורסם

אני תמיד מעדיף לקנות במקום הקרוב יותר לבית אך במקרה הזה הייתי קונה מTMS.

מה אין חנויות אחרות שאליהן כן תוכל להגיע במקרה הצורך או במילים אחרות איפה אתה גר ?

פורסם

TMS אפילו שולחים שליח ups עד הבית בחינם לקחת את המוצר לבדיקה והחלפה, הם נותנים את האמינות האולטמטיבית כולל אחריות אמינה וידע מקצועי רב מאוד, אני קניתי מהם חלקיי מחשב.

פורסם

ממה שאני מכיר את tms

אין בעיה לממש אצלהם אחריות הם ממש בסדר,

בקטע עם המשלוחים ממה שיצא לי בעבר איתם זה המשלוח בחינם אבל אם מתברר שהמוצר יוצא תקין המשלוח עליך הלוך וחזור.

זה המדיניות שלהם אבל שווה לך לבדוק מולם אם זה עדיין נכון או השתנה משהו.

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מעדיף לקנות במקום הקרוב יותר לבית אך במקרה הזה הייתי קונה מTMS.

מה אין חנויות אחרות שאליהן כן תוכל להגיע במקרה הצורך או במילים אחרות איפה אתה גר ?

אני גר בדרום לא רחוק מKSP.

אכן יש גם עוד חנויות מחשבים, אבל הסיבה שאני שוקל לקנות מTMS, היא בגלל שמצאתי שם מפרט נחמד עם אחלה באנדל שעולה ב 100 ש"ח פחות מKSP על מפרט כמעט זהה. וKSP הם בנתיים החנות הכי זולה שראיתי מכל שאר החנויות (אולי חוץ מIVORY אבל שם אני לא יכול לבנות מחשב). כמובן שעוד לא החלטתי כלום ועוד לא סיימתי לבנות ולבחון מפרטים מקבילים...

כרגע אני רק מנסה להבין את העלות הסופית של מפרט שהרכבתי בTMS, כולל כל העלויות הנחבאות.

TMS אפילו שולחים שליח ups עד הבית בחינם לקחת את המוצר לבדיקה והחלפה, הם נותנים את האמינות האולטמטיבית כולל אחריות אמינה וידע מקצועי רב מאוד, אני קניתי מהם חלקיי מחשב.

הו מעולה!

אבל האם זה נוגע לכל מערכת המחשב או רק לחלקים?

הרי המחשב מורכב מחלקים שונים בעלי זמן אחריות שונה ואם הוא יפסיק לעבוד לפתע אני לא אדע אם זה הHD/לוח אם שעליהם אין אחריות או הספק שעליו אחריות 5 שנים...

ממה שאני מכיר את tms

בקטע עם המשלוחים ממה שיצא לי בעבר איתם זה המשלוח בחינם אבל אם מתברר שהמוצר יוצא תקין המשלוח עליך הלוך וחזור.

תודה.

על מדיניות אני אשאל אותם, אבל אין חכם כבעל ניסיון ולכן אני גם שואל בפורום. :)

הם מקבלים גם מחשבים שלמים?

והאם אתה יודע במקרה מה תהיה העלות הזו (אם אני אצטרך לשלם על הלוך חזור)?

פורסם

ממה שאני מכיר את tms

לי היה מקרה עם הGTX 560 Ti של Sparkle שבמצב מנוחה המאורר היה עושה מין רעש של תקתוקים כאלה ולמרות הכל שהכרטיס היה תקין(אמרתי להם) לא שילמתי שקל על המשלוח ובסופו של דבר החלפתי לגירסה עם קרור טוב ושקט יותר של Gigabyte ורק על זה הוספתי את ההפרש כמובן.
פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה לכם!

התקשרתי אליהם, זו אכן המדיניות המוצהרת שלהם ולפי הנסיון שלכם לא היו לכם יותר מדי בעיות, כך שאני אסתמך זה ואצא מנק' הנחה שהעלות הנחבאת היא כמעט 0 (הסיכון שאני אאבחן את התקלה בצורה לא נכונה ואתבלבל בין בעיות חומרה לבעיות תוכנה).

שוב, תודה רבה!!!

:)

פורסם

לא יצא לי לקנות בTMS, אני קונה בדרך כלל בKSP אבל לא הייתי מוותר על נגישות של החנות. בטח שלא בשביל הפרש כספי לא רציני.

פורסם
  • מחבר

תודה, דעתך נלקחה בחשבון.

(חחח, אני יודע שזה נשמע כמו תגובה מנפנפת של תאגיד, אבל אני מתכוון לזה)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים