עבור לתוכן

עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים, למי שיש שאלות מוזמן לשאול!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים.

מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה.

למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול

פורסם

כששוקלים ברצינות לעשות ניתוח לא מקבלים מידע ממשתמש בפורום... בשביל זה יש רופאים.

בכל מקרה מזל טוב :xyxthumbs:

באיזו שיטה עשו לך את הניתוח?

פורסם

האמת שממזמן רציתי לשאול לגבי זה ועכשיו נתת לי סיבה טובה..

אני יותר חושב ללכת בכיוון של הסרת משקפיים ללא ניתוח: http://www.neurovision.co.il/h-index.asp

מה דעתכם, כדאי?

פורסם
  • מחבר

כל מה שללא ניתוח הוא חרטא, העין לא חוזרת לעצמה ללא ניתוח.

עשיתי בשיטת PRK

פורסם

מאיפה לך לדעת? עשית מחקר בנושא? אולי כן? על סמך מה אתה טוען כך?

פורסם
  • מחבר

תקרא קצת על העין.

פורסם

8300 ש"ח? ואו.. ._.

זה עדשות לאיזה שנתיים ומשהו.. :P

בכל זאת, בתור משקפופר (3.5) אני יכול להבין אותך.

פורסם

האם הם מספקים איזושהי "אחריות" (שהמספר ישאר לך X שנים, שהמספר שלך ירד לפחות עד Y)?

כמה שנים המספר שלך קבוע?

כאבים במהלך ואחרי?

פורסם

אז איך זה סוף סוף לראות (באמת, לא בכאילו)?

פורסם
  • מחבר

מייק יש לך אחריות לכל החיים בעקרון, אני לא סגור על מה זה מכסה בדיוק, אבל אחרי הניתוח יש לך מספר ביקורות, במידה והמספר שלך לא ירד ל0 והראיה לא 100% בביקורת של חודש אחרי (הניתוח) קובעים לך ניתוח תיקון בחינם כמובן.

לגבי המספר ישאר X שנים ולא ירד לפחות זה דבר שהם לא יכולים להבטיח לך, אולי אתה עובד 24 שעות ביממה מול מסך שגודלו 50 אינץ'?

לגבי כמה שנים המספר קבוע - שוב, אצל כל אחד זה אחרת, כמו שיש שני מעבדים זהים עם פוטנציאל אוברקלוקינג גדול יותר לאחד מהם.

כאבים במהלך - ללא מהסיבה הפשוטה שהעין כמעט ולא חשה כאב, ויש כמה טיפות שהם כמו "הרדמה" לפני הניתוח ובעצם אין לך בכלל תחושה במהלך הניתוח, כל מה שאתה רואה זה כאילו עושים לך לייזר בעיניים (אבל לא מסנוור) ואתה שומע אותו מתחיל לעבוד, ואז מריח שרוף ;D

אחרי הניתוח יש לכולם כאבים במוקדם או במאוחר, כל מקרה לגופו, לי אישית היה כאב כשעתיים לאחר הניתוח, העיניים שרפו (נכון כשאתה מחזיק את העיניים פקוחות למשך דקה ולא ממצמץ שורף? אז ככה) ויש טיפות להקלה בכאבים שעזרו לי פעם אחת ולא מעבר לזה.

ביום הראשון לא הצלחתי לפתוח את העיניים מרוב כאבים, בבוקר קמתי והכל כבר היה יותר טוב.

היום אני כבר רואה סבבה יחסית, עדין לא 100%, ממש טוב מרחוק, קצת מטושטש מקרוב (יש לציין שגם ראית הלילה שלי השתפרה פלאים)

מקווה שעזר לך המידע הזה.

ALPHA - קשה לתאר את ההרגשה אחרי יותר מ-4 שנים עם משקפיים, אני עדין מחפש אותן בבוקר.

פורסם

ALPHA - קשה לתאר את ההרגשה אחרי יותר מ-4 שנים עם משקפיים, אני עדין מחפש אותן בבוקר.

רק 4 שנים ו-2.25?

שמע שאתה נכנע בקלות.. ._.

צעיר :P

פורסם

אני מרכיב משקפיים 17 שנה כבר ( כן אני זקן )

מה שמפריע לי זה שלרוב יש כתם או שהעדשות לא נקיות מספיק

הייתי מוכן לעשות ניתוח אם היה מובטח לי ראייה 6\6 ושהמספר לא יעלה

מישהו יכול להבטיח לי מה שכתבתי?

פורסם

אני עברתי לעדשות מגע לא מזמן, חוויה אחרת לגמרי!

פורסם

כששאלתי "כמה שנים המספר שלך קבוע?" התכוונתי כמה שנים המספר שלך לא השתנה עד לפני הניתוח ;)

עד כמה שאני מבין יש לזה חשיבות מסויימת שהמספר "יתייצב" לפני שעושים ניתוח.

פורסם

למעשה אין הוכחות חותכות שמסך מחשב משפיע על הראיה בטח ולא לאחר שהעין סיימה להתפתח.

בעקרון גיל הזהב לעשות ניתוח עייניים זה מגיל 26, כאשר מתחילים לעשות מגיל 21.

אני אישית הייתי מתרחק מכאלה שיסכימו לנתח לפני הגיל.

אני לדוגמא המספר התייצב לי בגיל 17 וכך היה עד לשחרור (שתיים וחצי)

כאשר עשיתי את הניתוח בגיל 24 המספר שלי היה כבר קרוב לארבע..

אף חברה לא יכולה להתחייב שהמספר לא יחזור אבל לרוב גם אם הוא חוזר אז חוזר מספר קטן ולמעשה אף אחד לא ינתח אותך שוב אם יהיה לך עד חצי מספר (הרופא שלי לא מנתח עד חצי מספר וחצי צילנדר)

האחריות היא לרוב לכל החיים אבל אם החברה נסגרת, אף אחד לא ינתח אותך וגם אם מתחילים לך שינויים אחרים בעין (קטקרט לדוגמא) אף אחד לא ינתח אותך. יש גם מכסה לכמות הניתוחים שניתן לבצע על כל עין. גם אני לא בטוח שנגיד וחזר לך מספר כלשהו ואתה צריך ניתוח תיקון בערך עשר שנים לאחר שביצעת את הניתוח הראשון, לך תוכיח להם שביצעת ניתוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים