פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מה אתה מתכוון לחבר אלחוטית (מחשב זה מושג מאוד כללי) לטלוויזיה ואיזה טלוויזיה?
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים אתה יכול להזרים לטלוויזיה הזאת דרך Wi-Fi ואת זה אפשר לראות אחרי עשיון של 20 שניות באתר של סמסונג.... ניסית לקרוא את המדריך שלה לפחות לפני שפתחת את הדיון?http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/ASPS/JSP
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר אני מכיר את התוכנה אבל נראה לי שלא הבנת אותי ...אני רוצה לראות את המחשב עצמו - דסקטופ וכיוצב (ולא רוצה לעשות את זה באמצעות כבל HDMI יש מכשיר שעושה את זה ) התוכנה הזאת מאפשרת להזרים מדיה בלבד
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מה אתה מתכוון לחבר אלחוטית (מחשב זה מושג מאוד כללי) לטלוויזיה ואיזה טלוויזיה?
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אם הטלויזיה יכולה להראות stream תחפש תוכנה שמשדרת את הדסקטופ כ stream (כמו תוכנה להצגת המסך שלך להרבה משתמשים דרך האינטרנט)
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים אתה פשוט רוצה לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה בתור מסך? אני לא חושב שיש רכיב אלחוטי שעושה את זה.פשוט קח כבל dvi - hdmi או כל יציאת וידאיו שיש לך בכרטיס מסך וחבר אותו בHDMI לטלוויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.