עבור לתוכן

בעיה בצבעים ברזולציית FULL HD במסך Samsung SyncMaster XL2370HD

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות.

1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב).

2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה.

ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון.

אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל HDMI של חברת Philips (אין לי שום יציאה אחרת למסך במחשב. רק לHDMI).

אשמח אם תעזרו לי. תודה.

פורסם

הייתי לי בעיה דומה במסך של סמסונג, אני לא כ"כ בטוח לגבי הדגם אבל זה קרה רק בחיבור באמצעות HDMI.

תנסה לעבור לחיבור באמצעות DVI - אצלי זה פתר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל HDMI של חברת Philips (אין לי שום יציאה אחרת למסך במחשב. רק לHDMI).

יכול להיות שזה היה עוזר, אבל כמו שכתבתי - יש לי רק יציאת HDMI מהמחשב. לא VGA ולא DVI.

פורסם

כבל HDMI - DVI..?

והייתי בודק אולי זה משהו בהגדרות של כרטיס המסך,

תבדוק בתוכנה של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

ג

והייתי בודק אולי זה משהו בהגדרות של כרטיס המסך,

תבדוק בתוכנה של הדרייבר.

גם את זה ניסיתי...

לגבי כבל DVI-HDMI - לא הגיוני המחירים שיש בארץ... בארה"ב זה עול מקסימום 8 דולר (קצת יותר מ30 ש"ח) ופה 200! פשוט גניבה. אני אחכה שמישהו שאני מכיר יטוס לחו"ל ויביא לי משם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים