עבור לתוכן

kernel update 1.11 בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי חלונות 7.

לרוב אין לי בעיה עם עידכונים ומתקין אותם, אבל לאחרונה יש את העידכונים

Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 update וגם user mode לויסטה ו7.

מאחר שמדובר בליבה של מערכת ההפעלה אני יותר מודאג ממה שיקרה אם זה יותקן ותהיה בעיה כלשהי והקרנל לא יהיה בסדר.

יש לציין גם שבמחשב אחד שלי זה מופיע בעידכונים ה important ובשני בכלל ב optional.

שאלה ראשונה - האם להתקין את הנ"ל? או שסיכויים לבעיה פוטנציאלית מקטינים מאוד את הכדאיות?

שאלה שנייה - מה אתם עושים בדרך כלל - שמים את ה update במצב אוטומטי שיוריד ויתקין את כל העידכונים שקיימים - או עושים את זה באופן ידני ובודקים טוב יותר מה אתם רוצים וממה אתם חוששים?

פורסם

עקרונית לפני כל עדכון חשוב של ווינדוס הוא יוצר נקודת שחזור, ככה שבמקרה הכי גרוע תוכל לשחזר למצב קודם.

העדכונים של מיקרוסופט עוברים איזשהי בדיקה בסיסית לוודא שמערכת ההפעלה עולה גם אחריהם. אם הייתה איזשהי בעיה גלובלית עם העדכון הזה אני מאמין שכבר היית שומע על זה.

פורסם

פיספסת את המילה החשובה "framework" בשם של העדכון. :facepalm:

פורסם
  • מחבר

מהי המשמעות של framework בהקשר שלנו?

פורסם

לי אין חשש מעדכונים של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

multicore

מה פרוש framework - והאם זה אומר שהעדכון הוא פחות רציני וליבתי? מה דרגת הסכנה של להתקין את זה מאחר ויש לזה קשר לקארנל מול סיכוי לבעיה שתשבית לי את חלונות?

והאם אצל כולם העדכונים הנל זה עדכונים "חשובים" או "אופציונאלים"?

לא הייתי שואל את כל זה אם זה היה עדכון פשוט ונורמלי במשך השנים של ווינדוס. פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שיש עדכון לקרנל, בין אם זה פריימוורק או לא. תודה רבה

פורסם
  • מחבר

שניצל

קראתי את הלינק, תודה

זה שזה לא הקרנל עצמו הבנתי מההערה של מולטיקור ושלך ומהלינק שנתת, עדיין, אבל, כתשתית עבור דרייברים שבסופו של דבר מתמשקים עם הקרנל ביוזר מוד ובקרנל מוד (קיימים לכל אחד עדכון), יש חשיבות מאוד גדולה לתשתית הזאת, לא?

אני כנראה אתן לזה להיות עוד קצת זמן ואם זה עדיין ברשימת העדכונים אז זה יאמר לי שכנראה שהעידכון שמיקרוסופט הוציאה הוא ללא בעיות

פורסם

מייקרוסופט אף לא הוציא (וכנראה גם לא תוציע בעתיד) עדכונים ל NT kernel במסגרת WU.

כמו ששניצל כתב - הבנת הנקרא (ולא ניחושים על סמך חצי הבנה).

אף אחד לא יכול להכריח אותך להתקין שום דבר. אם אתה לא סומך על המלצת הייצרן בעדכונים וטלאים שלו, זאת זכותך המלאה לא לעדכן ולשאת בתוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים