פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים ואוווו אני כל כך רואה את עצמי לא עושה שום דבר אחר חוץ מלנסות לפתור את זה בשבועיים הקרובים.פאק לחלוטין! ^^
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים נראה מפחיד אבל באמת שזה אחד הקלים.. תוך כמה דקות כבר ידעתי את מילת הפתרון, ועוד איזה חצי שעה ופתרתי את כל ההגדרות. את 13 לא ממש הבנתי למרות שאני די בטוח ש"ערבבתי" את האותיות נכון. ו-15 אני לא חושב שממש נכון במבחינת השפה העברית.. 11 קצת דבילי.. אבל סך הכל נחמד.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים יש לי שבע אותיות מהפיתרון ואני לא מצליח לעלות על זהחסר את 9 אולי ביגלל זה, 9 לא מובן ביכלל
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים פשוט לא לתת רמזים יהיה הכי פשוט. אף אחד לא יעזור לך והפרסום שלך עלול לפגוע לך הסיכויים יותר ממה שהוא יעזור.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים יהיה ממש חבל אם מישהו יחשוב שזה רק שבוע ויגלה את כל התשובות היום בלילה, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.