עבור לתוכן

מה אתם חושבים על

Featured Replies

פורסם

הטרדה מינית?

עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424

תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם..

אשמח לתגובות ;)

פורסם

אני חושב שהכותרת לא עניינית.

פורסם

קראתי חלק לא מבוטל של זה ולא הבנתי מה הפואנטה, אז הפסקתי לקרוא.

מה אתה בא להגיד שם? (בקצרה)

ומה ההשכלה שלך? אתה עו"ד? שוטר? משהו אחר?

פורסם

מה הפואנטה?

אני די בטוח שלקדם את הבלוג.

בכל מקרה, כמו עם הנושא של עונש מוות, לפני שמתחילים להתפלסף ולהביא טיעונים לכאן ולכאן... יש סיבה מאוד פשוטה למה חוקים על הטרדה מינית זה דבר לא רלוונטי מלכתחילה ואין צורך להיכנס על דיון לגביהם. הם פשוט רעים. נקודה.

SNL סיכמו את זה בצורה טובה:

Tom Brady on SNL skit (Smigel): "Sexual Harassment and You"

פורסם

מה הדעה שלכם באופן כללי..

דעתי שאתה חופר.

פורסם

אחלה מערכון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קראתי חלק לא מבוטל של זה ולא הבנתי מה הפואנטה, אז הפסקתי לקרוא.

מה אתה בא להגיד שם? (בקצרה)

ומה ההשכלה שלך? אתה עו"ד? שוטר? משהו אחר?

אתה לא יודע שפואנטה מובאת בסוף מאמר מסוים בד"כ?

מה שאני בא לומר זה שהטרדה מינית בחיים, במקומות העבודה וכ'ו עלולה להיות עניין די נפיץ ורחב. השאלה היא איפה הגבול, איך ניתן למנוע את זה, בייחוד מהצד הגברי שיותר מואשם בסיפורים מסוג אלה, ולמה גם ההערות הקטנות נחשבות כהטרדה ולא כהערה כבדרך אגב שאולי חלקנו הגדול אף מעיר הערות כאלה ולא שם לב לזה בכלל.

פורסם
  • מחבר

מה הפואנטה?

אני די בטוח שלקדם את הבלוג.

בכל מקרה, כמו עם הנושא של עונש מוות, לפני שמתחילים להתפלסף ולהביא טיעונים לכאן ולכאן... יש סיבה מאוד פשוטה למה חוקים על הטרדה מינית זה דבר לא רלוונטי מלכתחילה ואין צורך להיכנס על דיון לגביהם. הם פשוט רעים. נקודה.

SNL סיכמו את זה בצורה טובה:

Tom Brady on SNL skit (Smigel): "Sexual Harassment and You"

אני חושב שהבנת את הפואנטה, מה גם שהיא מובאת בסוף המאמר גם לגברים וגם לנשים.

אגב, אין כל רע בלקדם דברים בחיים. וזה שאתה או מישהו אחר יקרא אותו לא יגרום לי להתעשר (וחבל) אבל, יש כאלה שזה נותן להם עוד נקודת מחשבה בחיים. אם הנושא הזה לא מזיז לך, סבבה. אני די בטוח שנושא אחר דווקא כן.

;)

פורסם

האמת היא שמקריאה שניה של ההודעה היא נשמעת יותר התקפית ממה שהתכוונתי(לגבי הקידום).

לגבי הטרדות מיניות- הנושא כמובן מעניין אותי בדיוק כשם שזה יעניין אותי לו יתחילו לדבר על מדיניות של אאוגניקה באופן רציני בארץ. אני חי כאן ואאוגניקה בדיוק כמו חוקים נגד הטרדות מיניות מאוד נוגעים בי ומאוד מפריעים.

מה שניסיתי לומר זה שזה מגוחך להתדיין עליהם ברצינות במתכונת של בעד ונגד, כי לפני שבכלל נכנסים לרמה הזו, הם לא עוברים את סף הכניסה המינימלי לחוק והוא השוויון בפניו.

השלכות שונות על אותו המעשה למכוערים חסרי כישורים חברתיים ולחתיכים שרמנטיים בעלי כסף.

פורסם
  • מחבר

זהו, שלא התכוונתי לפתוח דיון של בעד ונגד. אנחנו לא קובעים את החוקים, אלא סתם בכלליות מה אתה חושב. למשל, חלק מאנשים ששוחחתי איתם, לא רואים בעיה בלומר לבחורה את נראית ממש סקסית היום או איזה תחת יש לך..מצד שני, זה נראה לך תקין לומר דבר כזה? אם כן, אם היו אומרים דבר כזה לאשתך או חברה שלך, גם אז היית מקבל זאת בהבנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים