פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם).על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05.בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר עשיתי חיפוש ברשת וכנראה שה-655 לא תומך ב-WDS, זו תהיה בעיה.כשאני מתרחקת לכמה מטרים מהראוטר הקליטה כבר חלשה.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר נגיד את זה ככה, הראוטר נמצא בחדר, כשאני הולכת לסלון שהוא נמצא בקו ישר לחדר ללא קירות, הקליטה חלשה.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר אני אנסה, תודה.עדכון: הקליטה קצת יותר טובה עם ה-TP-Link, נראה לי שאשאר איתו. תודה על העזרה.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים תוודאי גם שעוצמת השידור מוגדרת כ-High כדי לנסות להגדיל את הטווח. כמו כן, לפעמים הכרטיס רשת האלחוטי במחשב הנייד בסיסי ולא מספיק - זו גם אפשרות. בהצלחה
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחבר עוצמת השידור הייתה מוגדרת על High והקליטה עדיין הייתה חלשה.אני משתמשת בעיקר בגלקסי S3, אייפד 4 ואייפוד טאצ' 5 אבל יש לי גם מחשב נייד.בכל מקרה הקליטה הייתה קצת יותר טובה עם הראוטר של TP-Link ונראה לי שאשאר איתו גם כי הוא תומך ב-DD-WRT - התקנתי עליו וזה עובד מצויין, וגם כי הוא תומך ב-WDS למקרה שארצה להוסיף AP בעתיד לשיפור הקליטה ברחבי הדירה; ה-D-Link לא תומך ב-WDS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.