עבור לתוכן

חוות דעתכם על מפרט לגיימינג קל 4.2K כולל מסך - קונה מחר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות אני מניח

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יכנסו בתקציב מקלדת אלחוטית נוחה או סט אלחוטי עם עכבר סבבה אבל פחות קריטי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע, אולי קל בעתיד. אם אני מבין נכון ל3570K יש OC אוטומטי ל3.8GHZ לא?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ורצוי אחריות כמה שיותר ארוכה (עם איסוף מהבית עדיף אבל לא קריטי)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף KSP/TMS, אבל אפשר גם חנות אחרת במרכז אם עושים משלוח למחשב כשהוא מוכן לערים רחוקות יותר, אה ורצוי גם זמן אספקה לא ארוך מדי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מארז עם לפחות 2 יציאות USB ושקעי אוזניות+מיקרופון מקדימה, ועדיף עם פילטרי אבק טובים ושקט ככל הניתן בתקציב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא יודע אם מסיבי אבל ייתכן הוספת RAM/דיסק קשיח/SSD/כרטיס גרפי בעתיד ולכן כדאי אולי 2 יציאות SATA3 בלוח אם (לכן לקחתי H77 ולא B75)

בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעתכם.

*יש אפשרות להוסיף 40 ש'ח לקירור מעבד של Scythe kozuti אבל לא ידעתי אם כדאי

*כרטיס גרפי חשבתי לשים משהו של 200-300 ש'ח כמו ה6450 אבל הבנתי שהHD4000 שבמעבד ייתן ביצועים טובים יותר ואולי זה מיותר, השאלה אם התוספת זכרון של הכרטיס של ה1G לא כדאית בכל מקרה למשחקים סרטים וכו'?

*RAM אני מעדיף בקיט של 2 שנבדקו יחד ולא 2 סטיקים נפרדים, האם עדיף kingston hyperX red או משהו אחר יותר אמין/מהיר?

*SSD קראתי ביקורות על קצת בעיות איתו אבל הסמסונג 830 איטי יותר (160 MB בכתיבה במקום כ500), ולא מצאתי אופציה אחרת במחיר דומה, אשמח להצעות (לKSP יש transcend שיש מצב שיותר טוב). המטרה היא לשים עליו מערכת הפעלה WIN7 ואולי כמה תוכנות ומשחקים שיכנסו

*דיסק קשיח יותר מביצועים חשובה לי אמינות, אשמח להמלצות, חשבתי אולי על HITACHI / סמסונג/ טושיבה במקום WD וסיגייט ששמעתי על בעיות לפעמים איתם

*מסך אני יכול להתפשר גם על 21.5" אבל חשוב לי שיהיה IPS

*כרטיס רשת אם אפשר 300MB בתוספת נמוכה עדיף (כאן עלה עוד 40 ש'ח אז לא שמתי), ממה שאני מבין עדיף שיהיה מובנה ולא USB נכון?

תודה רבה לעוזרים!

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪474

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪475

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪260

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪414

קשיח למחשב שולחני:

OCZ SSD 60G Sata3 Sandforce 2281 Agility3 Anysnc Nand

כמות: 1 - מחיר: ₪431

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

רשתות:

D-Link Wireless N Adapter PCI 150Mbps

כמות: 1 - מחיר: ₪65

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4278

http://www.tms.co.il/preview/spec/fu56jqzt

קונה מחר אשמח לדעותיכם

פורסם
  • מחבר

מעוניין לקנות מחר, אשמח לעזרתכם

פורסם

אהלן,

במסגרת התקציב והדרישות המערכת הנ"ל תתאים עבורך הרבה יותר:

מיועד לגיימינג + עריכות + שימוש משרדי וצפייה בתכני HD.

כלול מעבד i5 נטול K - כלומר לא מיועד ל OC. אך, גם לו ישנו תדר טורבו, ה 3470 מגיע לתדר של 3.6Ghz.

קירור בסיס ושקט למעבד - של אינטל.

לוח M מבוסס B75, יתן לך את כל מה שתקבל ב H77 בפחות כסף. כמו כן, H77 אינו מיועד ל OC, כך שגם במפרט הראשוני שבנית לא היית מקבל OC כ"כ.

באנדל של מארז וספק איכותיים ושקטים מאוד.

8GB בשתי סטיקים של 4GB - לא יהיו לך בעיות. מדובר באותם סטיקים.

ה SSD של סמסונג, משתלם מאוד ויהיה עדיף על ה OCZ שבחרת במפרט שלך. סדרה 830 הינה מבין הטובות והאמינות בשוק. חפש מבחני ביצועים אמיתיים.

כרטיס מסך GTX650 Ti, לא הכרטיס החזק ביותר בשוק, אך יספיק בהחלט עבור קול אוף דיוטי ושאר משחקים באיכות בינונית על FHD.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪924

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪40

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪359

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪525

זיכרון:

Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V

כמות: 2 - מחיר: ₪124

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪380

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 64GB 2.5" SSD 830 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪370

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪751

מסך:

רשתות:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

סה"כ: ₪4561

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4470 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5ytb7sdq

פורסם
  • מחבר

אהלן,

במסגרת התקציב והדרישות המערכת הנ"ל תתאים עבורך הרבה יותר:

מיועד לגיימינג + עריכות + שימוש משרדי וצפייה בתכני HD.

כלול מעבד i5 נטול K - כלומר לא מיועד ל OC. אך, גם לו ישנו תדר טורבו, ה 3470 מגיע לתדר של 3.6Ghz.

קירור בסיס ושקט למעבד - של אינטל.

לוח M מבוסס B75, יתן לך את כל מה שתקבל ב H77 בפחות כסף. כמו כן, H77 אינו מיועד ל OC, כך שגם במפרט הראשוני שבנית לא היית מקבל OC כ"כ.

באנדל של מארז וספק איכותיים ושקטים מאוד.

8GB בשתי סטיקים של 4GB - לא יהיו לך בעיות. מדובר באותם סטיקים.

ה SSD של סמסונג, משתלם מאוד ויהיה עדיף על ה OCZ שבחרת במפרט שלך. סדרה 830 הינה מבין הטובות והאמינות בשוק. חפש מבחני ביצועים אמיתיים.

כרטיס מסך GTX650 Ti, לא הכרטיס החזק ביותר בשוק, אך יספיק בהחלט עבור קול אוף דיוטי ושאר משחקים באיכות בינונית על FHD.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪924

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪40

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪359

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪525

זיכרון:

Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V

כמות: 2 - מחיר: ₪124

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪380

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 64GB 2.5" SSD 830 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪370

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪751

מסך:

רשתות:

הרכבה:

סה"כ: ₪4561

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4470 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5ytb7sdq

תודה רבה.

רק כמה דברים לגבי הצעתך:

1. האם לא שווה להוסיף 100 ש'ח למעבד ה3570 בשביל תוספת 200 MHZ למהירות? זה לא יורגש?

2. אם אני הולך על לוח אם B75 אז זה אומר שהSSD מחובר SATA 3 ואז הHD מחובר SATA 2, האם זה לא יוריד מהמהירות שלו?

3. האם הקירור הזה למעבד מספיק טוב? שמעתי גם שהמאווררים של אינטל רועשים יותר, לא עדיף להשקיע עוד 80 ש'ח בZALMAN או SCYTHE?

4. ראיתי שלוחות אם של MSI זולים בכ50 ש'ח מGIGABYTE, האם כדאי ללכת עליהם במקום?

5. קראתי ביקורות ואכן הSSD של סמסונג נשמע אמין אבל מהירות הכתיבה שלו איטית יחסית (160 MB), אולי עדיף ללכת על KINGSTON או לחפש במקום אחר אינטל 330 שאמורים להגיע למהירות כתיבה של כ500 MB?

6. דיסק קשיח טושיבה קראתי שהיו איתם קצת בעיות, יכול להיות שעדיף להוסיף 80 ש'ח להיטצ'י?

7. לגבי הכרטיס מסך זה נשמע לי קצת יקר 750 ש'ח וזה גם גורם לחריגה של 150-350 מ4200 שהיה רצוי. וכיוון שהמשחקים יהיה בונוס נחמד ולא חובה מבחינתי, אין לי בעיה גם שירוצו על הגדרות בינוניות או על רזולוציה קצת נמוכה יותר מFHD, הכי חשוב לי שהביצועים של השימוש הרגיל יהיו כמה שיותר טובים, ושהרכיבים יהיו אמינים ויחזיקו לכמה שנים טובות. אם מוותרים על הכרטיס או לוקחים כרטיס ב-200-300 ש'ח יש סיכוי שזה יספיק למה שתיארתי? אולי בכלל עדיף לקנות יד שנייה כרטיס ישן (גם אם תומך DX10.1 רק) אבל חזק?

תודה

פורסם

דבר ראשון-SSD במפרט תקציבי שכזה זה כזאת שטות-עדיף לך להשקיע ברכיבים אחרים.

לשאלותיך:

1.לא.

2.לא,הHDD של היום בקושי מגיעים למהירות של SATA2,אז עם SATA3 לא יורגש הבגל,מה שבSSD זה הפוך והSATA 3 קריטי כאן.

3.לא,שטויות במיץ.

4.כן,אין סיבה להוסיף סתם 50 שקל.

5.SSD של 60GB זה בכלל טעות,כשבמאה שקל יותר יש לך פ 2 מקום ומהירות הרבה יותר גדולה.

6.לא,אין איתם שום בעיות,אחלה קשיחים.

7.אולי אתה צודק,אם אתה רוצה לחסוך קח את ה7750 ב450 שקל(גרסת GDDR5),אם אתה רוצה לחסוך עוד,יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון-SSD במפרט תקציבי שכזה זה כזאת שטות-עדיף לך להשקיע ברכיבים אחרים.

לשאלותיך:

1.לא.

2.לא,הHDD של היום בקושי מגיעים למהירות של SATA2,אז עם SATA3 לא יורגש הבגל,מה שבSSD זה הפוך והSATA 3 קריטי כאן.

3.לא,שטויות במיץ.

4.כן,אין סיבה להוסיף סתם 50 שקל.

5.SSD של 60GB זה בכלל טעות,כשבמאה שקל יותר יש לך פ 2 מקום ומהירות הרבה יותר גדולה.

6.לא,אין איתם שום בעיות,אחלה קשיחים.

7.אולי אתה צודק,אם אתה רוצה לחסוך קח את ה7750 ב450 שקל(גרסת GDDR5),אם אתה רוצה לחסוך עוד,יד שנייה.

תודה

לגבי הSSD דווקא מאד חשוב לי שהמערכת הפעלה תעלה ותעבוד מהר ולכן חשוב לי כן לקחת. הסתפקתי ב60 בשביל מערכת הפעלה ואולי כמה תוכנות/משחק אחד, ממה שאני רואה לעבור ל120 עולה עוד 150 ש', ולמשל בסדרת האינטל 330 המהירות כמעט זהה בין הנפחים אז אלא אם יתפנה כסף ממקום אחר נראה לי שאלך על 60..

ספק של 500W אמור להספיק לכרטיסי מסך שאמרתם? ואני רואה שעם אותו ספק ומארז זול של gigabyte / infinity / ippon יש סיכוי לחסוך איזה 70 ש'ח, אולי כדאי אחד מהם?

מה יריץ טוב יותר משחקים חדשים - אחד הכרטיסים שאמרתם או כרטיס 4890 משומש שתומך DX10.1?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים