עבור לתוכן

המחשב הגיע, חובר, פועל, שקט אבל במילה אחת - ק-ט-ל-נ-י! תודה רבה לכם!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן.

התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge.

באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך!

השני שהתחיל לעזור הוא Kirma, שעזר לי בכל הנוגע להתאמה של קירור למעבד ושהזכרונות לא יגעו ושמארז גדול מספיק ועוד המון דברים שפשוט הקדיש בשבילי המון זמן כדי לחפש את הדברים ואת החומרה שאני באמת צריך, תודה רבה רבה לך :)

היו עוד המון שעזרו כמו Art-Tatum,

ו-

, גם אתם עזרתם לי כדי להוזיל עלויות משמעותית והסברתם לי למה לא לקחת ולמה כן להשאיר חלקים כאלה או אחרים, תודה רבה גם לכם :)

המפלצת שיצאה בסופו של דבר:

Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

Noctua NH-D14 CPU Cooler

Gigabyte Z77X-UD5H

G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24

MSI GTX 680 Lightning

Samsung HD103SJ 1TB (שלקחתי מהמחשב הישן כי קניתי לא מזמן)

Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2

Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M

Thermaltake ARMOR REVO (באמת מארז מושלם, עיצוב יפה מאוד ומאווררים שקטים מאוד)

אתם באמת פורום של תותחים אחד אחד! אני מאוד מעריך את כל העזרה והזמן שהקדשתם בשבילי, תודה תודה תודה!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש !!! :D

אגב, איזה REVISION הלוח אם שלך ? (סתם מסקרן אותי, כי בפולין החלו למכור REV v1.1 ומעניין אם זה הגיע גם לארץ)

*כתוב בפינה השמאלית למטה בלבן "REV v1.X"

פורסם

בהחלט מפרט טוב ומאוזן שיתן לך "שקט תעשייתי" לאיזה 3 שנים.

חוץ מלוחות של ג'גבייט שאני לא משתגע עליהם (אני מאוד אוהב לוחות של ASROCK - יש לי רק ניסיון טוב איתם) - כל הרכיבים איכותיים ביותר..

עצה - אל תבזבז את הזמן בלסחוט עוד 5% ביצועים על ידי כל מיני "שמיניות באויר" - תהנה ממה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

תתחדש !!! :D

אגב, איזה REVISION הלוח אם שלך ? (סתם מסקרן אותי, כי בפולין החלו למכור REV v1.1 ומעניין אם זה הגיע גם לארץ)

*כתוב בפינה השמאלית למטה בלבן "REV v1.X"

תודה רבה תותח! :xyxthumbs:

לגבי ה-Revision יש לי 1.1, חח רציתי לבדוק את זה ולא היה לי מושג איך, אז עכשיו אני יודע תודה גם על זה, מה זה אומר אבל חחחח ?

gabriel6 תודה רבה :) ואל תדאג אני לא יעשה זאת בזמן הקרוב, אבל אני חושב שאני יעשה את זה בעתיד, אבל גם זה לא בטוח.

פורסם

ההבדל היחידי שידוע לי עד כה

REV 1.0 יש כרטיס רשת AR8151

REV1.1 יש כרטיס רשת AR8161

אבל זה בדר"כ מידע פנימי של החברות

תאלץ לחקור יותר לעומק בשביל לגלות את כל השינויים בין הרביזנים אם בכלל..

פורסם
  • מחבר

ההבדל היחידי שידוע לי עד כה

REV 1.0 יש כרטיס רשת AR8151

REV1.1 יש כרטיס רשת AR8161

אבל זה בדר"כ מידע פנימי של החברות

תאלץ לחקור יותר לעומק בשביל לגלות את כל השינויים בין הרביזנים אם בכלל..

אוקייי, תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים