עבור לתוכן

מלחם

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מלחם בקרוב והייתי שמח אם תציעו לי פה כמה דגמים נבחרים במירים שונים

אני לא ישקיע עכשיו 800 או 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע 300-400 מקסימום 500

אני צריך משהו בסיסי לחוטים קטנים ואין לי בעיה גם לקנות באיבי

אני ישמח אם גם תגידו לי איזה עוד חלקים צריך לקנות (בדיל משכות וכדומה) ותביאו לי קישורים לאיבי (לא חובה כמובן שם יספיק)

תודה.

פורסם

אופציה נוספת שכדאי לשקול

לקנות ביד 2 משהו איכותי וטוב

אני לא מזמן קניתי משם תחנה ב150 ש"ח

פורסם

מה זה חוטים דקים ? 22 GAUGE או 32 GAUGE ?

בדוק אפשרות רכישה בקישור המצורף.

http://www.harzion.co.il/,products,67

פורסם
  • מחבר

חוטים של USB כבל רשת כאלא

איזה סוג מלחם צריך בשביל דברים כאלא?

עוד פעם אני צריך משהו בסיסי ביותר

פורסם

מלחם ב100₪ יספיק. בדיל יעלה לך עוד 50 לחצי ליברה.

פורסם

לאחרונה קניתי את המלחם הזה והוא עובד אחלה:

http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=108

קח בחשבון שהוא בצורת אקדח ולא רגילה, תלוי מה אתה מעדיף... ויש גם אחד דומה לו שזול בחנות הזו... לא יודע איך הוא אבל מעניין.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר חנות שמוכרת משהו בסיגנון של מה שהציעו פה אבל באיזור הרצליה? (אם אין גם אפשר תל אביב)

ואם אפשר בבקשה קישור לאיבי לבדיל שמתאיםלכבלי רשת,USB וכאלא

תודה

פורסם

מלחם - הכי פשוט שיש יספיק. יש לי אחד שהוא פשוט רק קצת יותר איכותי steelworks 25w (עלה 60 שקל בהום סנטר) והוא מעולה

בדיל - חוץ מהעובי יש בדילים אם הרכב שונה

עופרת - יש בדיל שמכיל 40% עופרת שמתאים להלחמות ידניות, ויש בדיל ללא עופרת שנקרא בדיל RoHS שמיועד בעיקר להלחמות מכונה. אם תנסה להלחים איתו תצתרך לחמם אותו יותר והוא גם לא "זורם" כמו בדיל שמכיל עופרת - מה שיכול להיות יתרון או חיסרון בשבילך. אם התנסית בהלחמות בבית ספר וכו רוב הסיכויים שהבדיל שיצא ל לעבוד איתו מכיל עופרת

ליבה - יש בדיל שמכיל בתוכו פלאקס (חומר אדום כזה - אתה תראה שהבדיל הוא כמו צינור ממולא אם תחתוך אותו) וזה מה שאתה צריך

איכות - יש סתם בדיל שלא ברור מה קורה איתו והוא על הפנים - עושה גושים בתוך ההלחמה וכדומה. הלא איכותי שיצא לי לעבוד איתו מגיע בסליל ירוק, מדבקה בצבע כחול-לבן-צהוב וכתוב

SOLDER WIRES

MM 40% NW 10g

MADE IN CHINA

פלאקס (משחת הלחמה) - אל תיקח את המשחת הלחמה בקופסת פלסטיק היא לא משהוא. יש פלאקס נוזלי שמגיע בבקבוק אם ראש מחט כזה והוא טוב

פורסם

עכשיו קניתי בדיל, נקי, ללא עופרת + 3% פלקס "רוזין פרי" 300₪ לליברה :pissed: למרות החששות מפני איכות הלחמות, הוא מעולה.

פורסם

אני חזרתי להשתמש בבדיל עם עופרת 67/37 בגלל החסרונות של בדיל ללא עופרת. אני עובד עם תחנת עבודה של אקו 936 עם ראש הלחמה ברוחב של 1.2 מילימטר בטמפ' של 370-390 מעלות צלזיוס. אם אני מעלה את הטמפ' מעבר ל-400 מעלות צלזיוס בכדי לעבוד בצורה נוחה עם בדיל ללא עופרת ראש ההלחמה מתחמצן במהירות כאשר אין עליו מספיק בדיל.

בדיל ללא עופרת לא זורם בצורה יפה.

הראשים של אקו מתאימים לעבודה עם בדיל ללא עופרת.

פורסם

הבריאות שלי חשובה יותר מכמה ראשים של מלחם. אני עובד עם וולר, וראש מספיק לי לשלושה חודשים בממוצע, שזה סבבה מבחינתי.

פורסם

מה הנזק שנגרם לראשים של וולר ?

חור ? או שהראש מתחיל להתחמצן במהירות ?

פורסם

בזמן העבודה הוא מתחמצן יותר, מקבל צבע שונה. בסוף חייו הוא מתעקם, מתעוות ומתפורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים