פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים שלום,אני רוצה לקנות מלחם בקרוב והייתי שמח אם תציעו לי פה כמה דגמים נבחרים במירים שוניםאני לא ישקיע עכשיו 800 או 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע 300-400 מקסימום 500אני צריך משהו בסיסי לחוטים קטנים ואין לי בעיה גם לקנות באיביאני ישמח אם גם תגידו לי איזה עוד חלקים צריך לקנות (בדיל משכות וכדומה) ותביאו לי קישורים לאיבי (לא חובה כמובן שם יספיק)תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים אופציה נוספת שכדאי לשקוללקנות ביד 2 משהו איכותי וטובאני לא מזמן קניתי משם תחנה ב150 ש"ח
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מה זה חוטים דקים ? 22 GAUGE או 32 GAUGE ?בדוק אפשרות רכישה בקישור המצורף.http://www.harzion.co.il/,products,67
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר חוטים של USB כבל רשת כאלא איזה סוג מלחם צריך בשביל דברים כאלא? עוד פעם אני צריך משהו בסיסי ביותר
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים לאחרונה קניתי את המלחם הזה והוא עובד אחלה:http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=108קח בחשבון שהוא בצורת אקדח ולא רגילה, תלוי מה אתה מעדיף... ויש גם אחד דומה לו שזול בחנות הזו... לא יודע איך הוא אבל מעניין.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר מישהו מכיר חנות שמוכרת משהו בסיגנון של מה שהציעו פה אבל באיזור הרצליה? (אם אין גם אפשר תל אביב)ואם אפשר בבקשה קישור לאיבי לבדיל שמתאיםלכבלי רשת,USB וכאלאתודה
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים מלחם - הכי פשוט שיש יספיק. יש לי אחד שהוא פשוט רק קצת יותר איכותי steelworks 25w (עלה 60 שקל בהום סנטר) והוא מעולהבדיל - חוץ מהעובי יש בדילים אם הרכב שונהעופרת - יש בדיל שמכיל 40% עופרת שמתאים להלחמות ידניות, ויש בדיל ללא עופרת שנקרא בדיל RoHS שמיועד בעיקר להלחמות מכונה. אם תנסה להלחים איתו תצתרך לחמם אותו יותר והוא גם לא "זורם" כמו בדיל שמכיל עופרת - מה שיכול להיות יתרון או חיסרון בשבילך. אם התנסית בהלחמות בבית ספר וכו רוב הסיכויים שהבדיל שיצא ל לעבוד איתו מכיל עופרתליבה - יש בדיל שמכיל בתוכו פלאקס (חומר אדום כזה - אתה תראה שהבדיל הוא כמו צינור ממולא אם תחתוך אותו) וזה מה שאתה צריךאיכות - יש סתם בדיל שלא ברור מה קורה איתו והוא על הפנים - עושה גושים בתוך ההלחמה וכדומה. הלא איכותי שיצא לי לעבוד איתו מגיע בסליל ירוק, מדבקה בצבע כחול-לבן-צהוב וכתובSOLDER WIRESMM 40% NW 10gMADE IN CHINAפלאקס (משחת הלחמה) - אל תיקח את המשחת הלחמה בקופסת פלסטיק היא לא משהוא. יש פלאקס נוזלי שמגיע בבקבוק אם ראש מחט כזה והוא טוב
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים עכשיו קניתי בדיל, נקי, ללא עופרת + 3% פלקס "רוזין פרי" 300₪ לליברה למרות החששות מפני איכות הלחמות, הוא מעולה.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים אני חזרתי להשתמש בבדיל עם עופרת 67/37 בגלל החסרונות של בדיל ללא עופרת. אני עובד עם תחנת עבודה של אקו 936 עם ראש הלחמה ברוחב של 1.2 מילימטר בטמפ' של 370-390 מעלות צלזיוס. אם אני מעלה את הטמפ' מעבר ל-400 מעלות צלזיוס בכדי לעבוד בצורה נוחה עם בדיל ללא עופרת ראש ההלחמה מתחמצן במהירות כאשר אין עליו מספיק בדיל.בדיל ללא עופרת לא זורם בצורה יפה.הראשים של אקו מתאימים לעבודה עם בדיל ללא עופרת.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים הבריאות שלי חשובה יותר מכמה ראשים של מלחם. אני עובד עם וולר, וראש מספיק לי לשלושה חודשים בממוצע, שזה סבבה מבחינתי.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים בזמן העבודה הוא מתחמצן יותר, מקבל צבע שונה. בסוף חייו הוא מתעקם, מתעוות ומתפורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.