עבור לתוכן

דרושה המלצה לקירור למעבד Intel Core 2 Quad Q6600 עד 150 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

המאוורר שעל גוף הקירור של המעבד שלי (Intel Core 2 Quad Q6600) חדל מלעבוד לחלוטין (מדובר בגוף הקירור שבא עם המעבד - סטוק).

רציתי המלצה לגוף קירור חדש שיתאים למעבד בתקציב 150 ש"ח.

לא ביצעתי מעולם OC למעבד, וכנראה שגם אני לא אבצע בעתיד (אולי משהו צנוע יחסית).

המארז הוא בגודל Mid Tower מדגם Compucase 6A21, ולא נראה לי שיש בעיה משמעותית של גובה לגבי גוף הקירור.

בתודה מראש!

הערה: ביצעתי חיפוש בפורום, אולם ההמלצות לגבי קירור למעבד זה הינן לרוב ישנות, והקירורים המומלצים בהודעות אלה אינם זמינים עוד לקניה.

פורסם

Freezer 7 Pro אמור לעשות את העבודה. אצלי הוא (ליתר דיוק הגרסה הראשונה שלו) מקרר QX6700 (גם בלי OC).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774887

פורסם

לפי דעתי כדאי לך להתקין את ה

ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1155/1156/775

אני קניתי אותו ב RSM בתל אביב במחיר של 111 ש"ח והוא מעולה ומקרר לי i3 ללא מאוור - אז הוא לא עושה רעש

ואתה גם יכול להעביר אותו למחשב הבא שתקנה

אנה הקשור לקירור הזה

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=52

פורסם

עם כל הכבוד לTR להחזיק Q6600 בקיץ זה לא יהיה תענוג..

עדיף לו לרכוש את הFREEZER שהוצא או קירור מסדרת הALPINE שהינם דומים לקירור סטוק אך טובים יותר..

ואם כבר לרכוש את הTR אז עם מאוורר יעודי..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם!

עדיין יש לי התלבטות קטנה.

גוף הקירור Freezer 7 PRO Rev. 2, שהוצע על-ידי QttP, שוקל 465 גרם ללא מאוורר ועם המאוורר (92 מ"מ) הוא שוקל 520 גרם (כך לפי אתר היצרן).

ממה שידוע לי (ותקנו אותי אם אני טועה), בדרך כלל כשמדובר בגופי קירור כבדים, הם מגיעים עם לוחית אחורית (Backplate), שמותקנת מצידו השני של לוח האם ותפקידה למנוע מלוח האם "להתעקם" עקב המשקל הכבד של גוף הקירור.

אולם, ה-Freezer 7 PRO Rev. 2 אינו מגיע עם כזו לוחית אחורית, והחשש שלי הוא שהוא יגרום ללחץ פיזי על לוח האם.

אציין שלוח האם אצלי הוא Gigabyte 965P-S3 (אני יודע - זו מערכת ישנה, אבל מספיקה בהחלט לצרכיי).

האם יש מקום לחשש שלי שכובד גוף הקירור יגרום ללוח האם "להתעקם"?

אציין שה-ThermalRight Ultra-120 Extreme, שהוצע על-ידי mavingadol, כבד בהרבה (790 גרם ללא מאוורר, לפי אתר היצרן), אך הוא מגיע עם לוחית אחורית מאלומיניום. כמובן שצריך להוסיף לו גם מאוורר 120 מ"מ (ה-Q6600 שלי הוא מהגרסה הישנה יותר של ה-105W, כך שמקובלת עליי העמדה שלא ניתן להסתדר ללא מאוורר), שביחד המחיר יוצא יותר גבוה (111 ש"ח לגוף קירור + 20 ש"ח משלוח + 41 ש"ח למאוורר שקט 120 מ"מ של זלמן = 172 ש"ח).

בתודה מראש!

פורסם

חצי קילו זה לא כבד..כמו כן תהיה בטוח שאם החברה שחררה את הקירור ולמכירה בלי פלטה הנושא הזה נבדק..אין לך ממה לחשוש :xyxthumbs:

פורסם

למה אתה צריך קירור ב150 ש"ח אם אתה לא מתכוון לבצע OC (או משהו מזערי שלא באמת קריטי)?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם - עזרתם מאוד!

בעניין:

למה אתה צריך קירור ב150 ש"ח אם אתה לא מתכוון לבצע OC (או

משהו מזערי שלא באמת קריטי)?

התכוונתי שהתקציב שלי עד 150 ש"ח, אם אפשר משהו טוב שעולה פחות - אז למה לא.

פורסם

יד שניה מדבר אלייך?

יש לי את ה-ThermalRight המדובר (היה בשימוש כשנתיים) והיום הוא סתם בארון...

קירר בזמנו Q8200 בצורה מעולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים