עבור לתוכן

מחפש השוואה בין מעבד tegra 3 ל core i 5

Featured Replies

פורסם

שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם?

בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u

ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?

פורסם

רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם?

ממש לא ניתן.

אחד הוא מעבד x86 והשני הוא מעבד ARM. אם אתה לא יודע את ההבדלים הבסיסיים עדיף להתחיל בלקרוא על כל אחת מהארכיטקטורות.

במקרה הזה ההשוואה תהיה כמו לשאול מה עדיף - רכב מסוג A או אופנוע מסוג B?

שניהם אולי רכבים, אבל לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אחרים, וממש אי אפשר להשוות בין השניים (במקרה של המעבדים זה אפילו יותר קיצוני)

פורסם
  • מחבר

ממש לא ניתן.

אחד הוא מעבד x86 והשני הוא מעבד ARM. אם אתה לא יודע את ההבדלים הבסיסיים עדיף להתחיל בלקרוא על כל אחת מהארכיטקטורות.

במקרה הזה ההשוואה תהיה כמו לשאול מה עדיף - רכב מסוג A או אופנוע מסוג B?

שניהם אולי רכבים, אבל לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אחרים, וממש אי אפשר להשוות בין השניים (במקרה של המעבדים זה אפילו יותר קיצוני)

קודם כל תודה על התגובה... קראתי מעט על ההבדלים מהארכיטקטורות אני אמשיך לקרוא מה שבכל זאת אני שואל אני מחשב מכשיר קל, בעל מסך מתקדם שאני אוכל לראות בו סרטים בנוחות ובאיכות גבוהה, לצפות בדפי אינטרנט ולערוך מסמכים(שיעורי בית ומיילים), ואני שואל את עצמי מה יהיה ההבדל אם אני אקנה מכשיר כמו ה asus transformer או לקנות אולטרהבוק כמו הzenbook לדוגמא ???

איפה אני ארגיש בהבדלים? מה באמת ישפיע על השימושים היומיומיים שלי ההבדל מהארכיטקטורות???

תודה לכל העוזרים...

פורסם

מניסיון עם הטרנספורמר פריים, הוא מאוד לא נוח לעריכת מסמכים.

כדאי לך לבדוק את הגרסאות המקבילות עם חלונות 8 במקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים