עבור לתוכן

בעיה במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה במחשב נייד של המשפחה

הווינדואס לא עלה (היה עושה מסך כחול אחרי קצת טעינה)

פירמטתי ועכשיו אחרי הפירמוט המחשב מנסה לעלות בפעם הראשונה (לעוד התקנות אני מתכוון בפעם הראשונה אחרי ההתקנה של הווינדאוס מהDOK)

והוא רושם לי שהיה תקלה ושהמחשב יעשה עכשיו ריסטארט

בהתחשב בזה שכל התקלות התחילו אחרי שאחי המאוד מאוד חכם הפיל את המחשב אז אני מתאר לעצמי שיש תקלה או בדיסק קשיח או בזיכרון (חושב יותר בזיכרון)

הבעיה עכשיו שהחלקים היחידים שיש לי הם חלקים מהמחשב שלי והזיכרון בו הו זיכרון DDR3 כאשר במחשב המשפחתי יש זיכרון DDR 2 ולא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי תאימות DDR3 למרות שאני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד ואני לא יקנה זיכרון חדש רק בשביל בדיקה

אני מתאר לעצמי שהרבה אין מה לעשות אבל לפני שאני שולח את זה לטכנאי שיקח לי הרבה כסף מיותר סתם כי יש לו חלקים שלי אין חשבתי שלא יזיק לשאול פה מה אתם הייתם עושים במצב הזה

להחליף את הדיסק קשיח יעזור או שגם אם זה עדיין לא יעבוד ויתגלה שהבעיה היא לא בדיסק קשיח אז יש עוד חלקים שהבעיה יכולה להיות בהם חוץ מהRAM?

תודה.

פורסם

תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרון

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הבדיקה והיא עברה בהצלחה ככה שזיכרון זה לא

יש תוכנה לבדיקת דיסק קשיח?

ראיתי הרבה אבל הרוב או מבוססות על החברה של הדיסק קשיח (שאני לא יודע אותה) או מבוסס WINDOWS שכרגע אין כי אני לא מצליח להתקין אז הייתי שמח לשם של תוכנה שעובדת כמו התוכנה לבדיקה הRAMפשוט מתקינים על DOK וזה עולה בלי קשר לWINDOWS ופועל בלי קשר לאיזה חברה הדיסק קשיח

פורסם

דיסק בוט - Windows PE כולל תוכנות יעשה את העבודה...

פורסם
  • מחבר

אין במחשב כונן דיסקים והבנתי שלשים את זה על DOK זה מסובך ככה שאני הייתי מעדיף אם תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק את הHDD

פורסם

ממש לא מסובך,

פורסם
  • מחבר

אפשר מדריך אולי? כל המדריכים שאני חיפשתי כוללים רשימת קודים בכל מיני מקומות ודברים מסובכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים