עבור לתוכן

התייעצות\שאלה מגבר שהוא גם כרטיס קול MP-301 MK3 Mini Tube\Maverick A1 Audio

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים, אני חדש כאן ורציתי לשאול על משהו שנראה חסכוני וטוב לאנשים שלא יכולים להציא המון כסף על מגבר ומחפשים משהו טוב לשמיעה איכותית בסטריאו. אני כבר זמן מה מחפש מגבר טוב עד שניתקלתי בזה:

MP-301 MK3 Mini Tube Amplifier with Headphone Output

בקישור הזה

או בזה Maverick Audio TubeMagic A1

סליחה על הבורות..אך האם אני אוכל להשתמש בזה כתחליף למגבר בבית. מה שעוד אהבתי שהוא גם מסנן רעשים לאוזניות וגם קרטיס קול ומגבר גם יחד. יש לי בית קטן ואני סטודנט והדגש הוא מאוד חשוב על הסאונד. האם כדי לרכוש אחד משניהם כדי להנות מסאונד טוב. ברשותי עוד שני רמקולים וחסר לי מגבר האם לרכוש? המון תודה והערכה על המענה שלכם.שבוע טוב

פורסם

מה התקציב שלך?

האם יש לך העדפה חזקה לאוזניות או למערכת?

איזה דגם של רמקולים יש ברשותך?

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.התקציב עד 2000 שח. אני רוצה לרכוש את הרמקולים של MICRO LAB 7C העדיפות היא כמובן למערכת.

ברשותי גם רמקולים של JAMO E650 אבל אני מוכר אותם לצערי. ואלי גם לא .

אשמח להסבר על המוצרים שצירפתי כאן.

תודה

פורסם

אני הייתי מוכר את הרמקולים הללו, מוסיף את האלפיים ש"ח וקונה T-AMP עם זוג רמקולי מדף איכותיים שיתאימו לו התאמה סונית וחשמלית. כתוב מאיזה איזור אתה בארץ ואמליץ לך על רמקולים שנועדו לעשות מוסיקה בתקציב נמוך (שלא כמו הג'אמו האלו, למצער).

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה רמקולי מדף אני רוצה רצפתיים...וחוץ מיזה לא ענית לי על השאלה.

אם אתה לא יודע אז תגיד .

תודה בכל אופן

פורסם

אם אתה לא יודע אז תגיד .

אתה צודק, הייתי צריך לומר שאני לא יודע ולא להתיימר להיות מישהו שמבין. אם המלצתי לך על ה-T-AMP, זה אומר שאני חושב שהוא עדיף על שני המגברים שציינת (אחד מהם הוא מגבר אוזניות שישפוך לאגר כשתחבר אותו לרמקול רצפתי, שני הוא מגבר הייבריד שמוציא חצי מההספק שהוא טוען שהוא מוציא ועל אף שאין לי בעיה עם 20 וואט יש לי בעיה עם יצרני semi-noname שכאלו שמזייפים נתונים), אתה לא חושב? בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה עם רמקולים רצפתיים בתקציב הזה - אתה תצטרך אותה.

פורסם

אני לא רוצה רמקולי מדף אני רוצה רצפתיים...וחוץ מיזה לא ענית לי על השאלה.

אם אתה לא יודע אז תגיד .

תודה בכל אופן

הפוך גוטה, מה שהוא כבר הספיק לשכוח אתה לא תדע בחיים, לפחות במה שנוגע לסטריאו.

הרצפתיים היחידים שהמגברים האלה מתאמים להם אלה אולי רמקולים נצילים לBGM.

בתקציב הזה גם כך אין לך מה לחפש יותר מדי ביד ראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים