פורסם 2004 בינואר 2721 שנים מחבר בני זונות...עושים כסף על חשבון ההתפוצצויות לא הייתי קורא לזה כסף ,אלא הומור שחור גס. להפך מעשיית כסף , המכירות בארץ ירדו דראסטית.
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים לא איכפת לי עדיין זה זוועה אבל אישית אני אמשיך לקנות נעליים שלהם (תלוי אם יצא)
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים מחבר מיום ליום נראה שהשנאה כלפי העם היהודי הולכת וגדלה.אפילו אנשים בתוך הארץ כבר שונאים אותה.
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים זה לא פרסומת של נייק את תעזבו את השטויותיש באתר של ynet כתבה על זהאפשר לקבל לינק?
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים אכן, המצב קשה; רמות האייקיו בארץ מתדרדרות לשיאים חדשים.בהחלט.יש פה כמה אנשים מאוד מאוד מאותגרים שכלית. איך קיבינימאט אפשר לחשוב שזה פרסומת אמיתית? או שנייק באמת עשו את זה?ומה הקשר לשנאת יהודים FFS ?!?!?! אולי ישראלי עשה את זה?? מאיפה אתה יודע?! תכל'ס, זה מצחיק! אני צחקתי אפילו כשראיתי את זה פעם ראשונה (לפני המון המון, המון המון זמן), תשתחררו כבר לכל הרוחות.
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865379,00.htmlI personally find it amusing, a little black humor never killed anyone.This sure made me laugh: "פשוט מזעזע. זרקתי ישר את הנעליים והחולצות לפח", he sure got owned
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים This sure made me laugh: "פשוט מזעזע. זרקתי ישר את הנעליים והחולצות לפח", he sure got ownedכנראה שהוא זרק גם את המוח..
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים hahaha LOL -YOU MAY NOT SURVIVE THE BLAST... -but your shoes will גדווול גאוני, אבל עם ההשלכות האתיות של הדבר.. (Oh well screw ethics)
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים איזה קטעים התגובות שם...אנשים עם IQ של [glow=red,2,300]נעל[/glow]...חבל"ז!חוצמזה שהומור שחור מידי פעם לא מזיקוכל אלה שחושבים שזה פרסומת אמיתית - אתם מהזה פאטטייםוליוצר של התמונה(אם הוא רואה את זה) - אחלה בדיחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.