עבור לתוכן

"פריצת" טלפון הנעול לרשת

Featured Replies

פורסם

אני נתקל לאחרונה די הרבה בebay בטלפונים במחירים לא-רעים בכלל, רק שהם "נעולים" לרשתות מסויימות(AT&T, Verizon וכד').

האם יש דרך "לפרוץ" אותם ולאפשר להם לעבוד עם הרשתות הסלולריות פה בארץ?

פורסם

פעמים רבות כן.

בין אם זה ע"י הידברות עם החברה הנועלת שלרוב תפתח בלי יותר מידי בעיות, ובין אם זה באמצעים חיצוניים (ישנם אתרים רבים שמוכרים במחיר סמלי, 15$ לערך לרוב, קוד פתיחה).

פשוט תבדוק ספציפית עם הדגם אם אפשר לפתוח אותו.

פורסם
  • מחבר

הידברות עם החברה? אני אתקשר לAT&T ואבקש מהם במילים יפות?

ראיתי בebay גם כל מיני "שירותי פריצה" ב5 דולר וכד', אבל אני לא יודע עד כמה זה אמין... חשבתי שאולי אצל הרשתות האמריקאיות זה נעול ככה שבכלל אין אפשרות לסים או משהו... יכול להיות?

פורסם

פשוט להתקשר. גם לא צריך להיות נחמד יתר על המידה. אולי הניסוח שלי לא ממש טוב.. אתה מתקשר ואומר: "שלום! יש לי מכשיר נעול שלכם, והיות ואני לא תושב ארה"ב או לקוח שלכן, אשמח אם תפתחו אותו לסים פרי. מה מספר ה-IMEI? תנו לי רגע לבדוק... [בודק על קופסאת המכשיר או מאחורי הסוללה] XYZ. חמש דקות? תודה רבה. שיהיה לך יום קסום!"

יש רשתות אמריקאיות שעובדות עם CDMA, שיטת שידור (אחות של ה-GSM הנהוגה בארצנו) שונה, שאצל המפעילות האמריקאיות (ולמעשה ברוב העולם) המכשירים נמכרים ללא סימים, אלא "מוטבע" בהם הקוד שאחרת היה בסים, והם פשוט עובדים ללא הרכיב המתווך. קיים. עם זאת, הם לא נעולים באופן בלתי הפיך, אלא ככל מכשיר אחר. מכשיר CDMA חסר שימוש לחלוטין בישראל.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקרצץ, אבל לא לגמרי הצלחתי להבין את הפיסקה השנייה.

אז הבנתי - יש שתי שיטות שידור, יש רשתות אמריקאיות שעובדות ככה וכאלה שעובדות ככה. אחרי זה לא הבנתי. מכשיר CDMA כן יכול או לא יכול "להפוך" למכשיר GSM? כל הקטע הזה:

"... והם פשוט עובדים ללא הרכיב המתווך. קיים. עם זאת, הם לא נעולים באופן בלתי הפיך, אלא ככל מכשיר אחר. מכשיר CDMA חסר שימוש לחלוטין בישראל."

בילבל אותי. כן נעול באופן בלתי הפיך או לא?

פורסם

לא נעול באופן בלתי הפיך אבל גם לא עובד בישראל. בקיצור אל תקנה מכשיר CDMA.

פורסם

סליחה, ניסיתי להיות מדוייק. אז בוא נזנח את כל הדיוק.

ישנן שתי שיטות שידור מרכזיות - CDMA ו-GSM. בארץ וברוב אירופה ובארץ עושים שימוש ב-GSM. שתי הרשתות הם כמו שמן ומים, לא יכולות להתערבב. ישנם מכשירים מעטים מאוד שיכולים לעבוד בשתיהן, לרוב לא הבסט סללרס (חוץ מהאייפון החמישי). מכשירי CDMA עובדים בלי סים, ולכן לכאורה נעולים למפעילה. אתה חייב ליצור איתה קשר על מנת לעבור לחברה אחרת.

פורסם

דוווקא הפלאפונים הישנים שלי של פלאפון עובדים עכשיו,והם ברשת הCDMA,הרשת קיימת,איטית,ופלאפון לא מכניסה אליה עוד אנשים :)

פורסם

אני מאד מקווה שכוונת הכותב היא לא ל "מכשיר נעול ב AT&T ו \ או VERIZON

כי אז מדובר במכשי גנוב או אבוד שנחסם לשימוש בחברות בארה"ב ( לפי מספר IMEI ) .

לדעתי מכשיר כזה אמור לעבוד בארץ ( יש סיכוי שלא ) כמובן אם הוא UNLOCKED.

ראיתי די הרבה כאלה בעבר, במיוחד ב EBAY

פורסם

דוווקא הפלאפונים הישנים שלי של פלאפון עובדים עכשיו,והם ברשת הCDMA,הרשת קיימת,איטית,ופלאפון לא מכניסה אליה עוד אנשים :)

כן... אבל כל הסיפור הזה בתהליכי סגירה. הם לא מציעים לך מידי פעם לשדרג?

פורסם

אני נתקל לאחרונה די הרבה בebay בטלפונים במחירים לא-רעים בכלל, רק שהם "נעולים" לרשתות מסויימות(AT&T, Verizon וכד').

האם יש דרך "לפרוץ" אותם ולאפשר להם לעבוד עם הרשתות הסלולריות פה בארץ?

אל תשכח שיש לך %34.6 מכס על ייבוא טלפונים סלולאריים.

http://62.219.95.10/misimmerukht/

פורסם

אם יתפס במכס :xyxthumbs:

פורסם

על איזה מחירים מדובר?

לא מצאתי משהו ממש משתלם.

פורסם

כן... אבל כל הסיפור הזה בתהליכי סגירה. הם לא מציעים לך מידי פעם לשדרג?

לא.

פורסם

אז אני אמליץ לך:

שלום אדוני. מה שלומך בערב קסום זה?

מדברת אילנית מפלאפון.

אני רואה שאתה לקוח של שירותי ה-CDMA שלנו, וברצוני להציע לך לשדרג בעלות SIM בלבד לרשת המהירה שלנו בדור שלישי, כך שתוכל להצטרף את העולם המודרני.

אתה תוכל לגלוש באינטרנט, לרכוש מכשירים חדשים...

במידה ותסכים לשדרג תקבל אצלנו מענק חד פעמי על סך 200 ש"ח.

תשדרג.

תשדרג ותוכל לעבור לאחת החברות החדשות שתיתן לך ככל הנראה חבילה משתלמת יותר.

תשדרג ותן להם למחוק את הרשת הזו כבר... בזבוז של כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים