פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB..לא נכון הם נותנים לך 1GB, לא 2GB. בגלל צורת הפעולה של מערך כרטיסים, אתה משתמש בזיכרון של כרטיס אחד בלבד. גם בכרטיסים כפולי ליבה משתמשים רק בחצי מהזיכרון.חסר לך משהו עכשיו שאתה מחליף?
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מחבר לא נכון הם נותנים לך 1GB, לא 2GB. בגלל צורת הפעולה של מערך כרטיסים, אתה משתמש בזיכרון של כרטיס אחד בלבד. גם בכרטיסים כפולי ליבה משתמשים רק בחצי מהזיכרון.חסר לך משהו עכשיו שאתה מחליף?נמאס לי להתעסק עם הדריברים המעצבנים של AMD וחוץ מזה NVIDIA כבר מתחילים לעקוף בכל דבר את AMD מבחינת PHYSX ועוד תוכנה חדשה שיצאה עכשיו. בקשר לVRAM של הכרטיסי מסך שלי זה יספיק לי למסך אחד FHD לשנה הקרובה נכון? (להריץ הכל על ULTRA בינתיים חוץ מCRYSIS 3)חוץ מזה אני מתכנן כנראה לקנות את סדרה GTX7XX של NVIDIA שתצא..אבל אם אני ידע כרגע מה מקביל להם אני ידע גם מה לקנות בעתיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.