פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים הי אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייעאני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים באיזה מסגרת אתה מתכוון ללמוד?ברוב המסגרות יש מתרגלים\מרצים שתמיד יכולים לעזור בנוסף לספר\חומר מוכתב בשיעורוכמובן אני חושב שהכי טוב להעזר במי שלומד איתך, אתה לא חי לבד בעולם, חבל לנסות להתמודד איתו לבדבקשר למתמטיקה אני אגיד לך שברוב האוניברסיטאות מלמדים שנה ראשונה את הקורס מיקרו כלכלה שהוא לטעמי יותר הבנה מאשר מתמטי (למרות שעם יותר ידע מתמטי הוא יותר קל להבנה)בעוד שבשנה שניה מלמדים קורסים יותר מתקדמים במיקרו (נקראים לרוב תורת המחירים) שבהם יש דגש יותר גדל על מתמטיקהבכל מקרה אם אתה עובר בשנה ראשונה את הקורסים של חדוא לכלכלה אף אחד מהקורסים לא אמור להוות בעיה מתמטית
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים כמי שלמד ומנסה עדיין להמשיך ללמוד בפתוחה - לימוד הכלכלה הם הבעיה האחרונה שלך באספקט המתמטייש חדוא (שזה ייאוש מוחלט) - סטטיסטיקה למינהה ומימון - אם יש לך בעיה מתמטית (כמו שלי יש) - וותר מראש.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מחבר אני מתכוון ללמוד בפתוחהgabriel 6 אני חושב שיש לי בעיה מתמטית, לכן אני חושב לקחת תואר פחות ריאלי כמו ניהולאם אקח תואר לא פיננסי כמו מדעי המדינה, תקשורת. אני חושב שהתואר יהיה תלוי על הקיר כמו לימודי ניהול רשתות שעברתי וכן אני לא אוהב להעזר. הייתי שמח שהיה תוכנה שמסבירה צעד אחר צעדשלא תחשבו שאני מוזר. פשוט אני אוהב ללמוד בקצב שלי ולא לשגע מישהו עד שאני מבין
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מבין לגמרי מה שאתה אומר - יכול להיות שיצחקו עלי אבל (אני לומד ניהול וכלכלה):חשבונמות (חשבונאות) - עשיתי את הקורס 3 פעמים עד שעברתיסטטיסטיקה ב - עשיתי פעמיים - עוד מעט פעם שלישיתחדוה - עשיתי כבר פעם שלישית ועדיין לא נפל לי האסימון שאני כנראה לא יעבור.לעומת זאת בקורסים עיוניים - שיווק\חוזים\דיני עבודה\כלכלת תעשייה\התנהגות ארגונית וכו' - הממוצע שלי יותר מ-95.אז זה אומר באופן ברור שאני כנראה לא מבין מתמטיקה טוב (מה שרודף אותי כל חיי - גם הצעירים וגם הבוגרים) - פשוט לא נקלט אצלי.קח בחשבון עוד דבר - ללמוד בפתוחה צריך "תחת" - משמע לשבת - במשמעת עצמית וללמוד לבד את רב החומר. עצה - תתחיל לאט ואז תגביר את הקצב - משמע תתחיל מקורס אחד בסמסטר ואז תנסה 2 וכן הלאה. רב האנשים שאני מכיר לא הצליחו לעבור 3 קורסים בסמסטר אם אתה משלב גם עבודה.בהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים חברך הטוב ביותר הוא "wolfram alpha" הוא לא מסוגל לפתור כל דבר.לדוגמה:http://www.wolframalpha.com/input/?i=itegrate+e%5Ex+%2B3%28x%5E2%29שים לב למקש step by step solution הם מביאים לך 3 חינם ביום ואחרי זה דורשים מנוי אבל זה לחלוטין שווה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.