עבור לתוכן

פתרון בעיות במטמטיקה

Featured Replies

פורסם

הי

אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול

הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי

האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייע

אני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים

פורסם

באיזה מסגרת אתה מתכוון ללמוד?

ברוב המסגרות יש מתרגלים\מרצים שתמיד יכולים לעזור בנוסף לספר\חומר מוכתב בשיעור

וכמובן אני חושב שהכי טוב להעזר במי שלומד איתך, אתה לא חי לבד בעולם, חבל לנסות להתמודד איתו לבד

בקשר למתמטיקה אני אגיד לך שברוב האוניברסיטאות מלמדים שנה ראשונה את הקורס מיקרו כלכלה שהוא לטעמי יותר הבנה מאשר מתמטי (למרות שעם יותר ידע מתמטי הוא יותר קל להבנה)

בעוד שבשנה שניה מלמדים קורסים יותר מתקדמים במיקרו (נקראים לרוב תורת המחירים) שבהם יש דגש יותר גדל על מתמטיקה

בכל מקרה אם אתה עובר בשנה ראשונה את הקורסים של חדוא לכלכלה אף אחד מהקורסים לא אמור להוות בעיה מתמטית

פורסם

כמי שלמד ומנסה עדיין להמשיך ללמוד בפתוחה - לימוד הכלכלה הם הבעיה האחרונה שלך באספקט המתמטי

יש חדוא (שזה ייאוש מוחלט) - סטטיסטיקה למינהה ומימון - אם יש לך בעיה מתמטית (כמו שלי יש) - וותר מראש.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון ללמוד בפתוחה

gabriel 6 אני חושב שיש לי בעיה מתמטית, לכן אני חושב לקחת תואר פחות ריאלי כמו ניהול

אם אקח תואר לא פיננסי כמו מדעי המדינה, תקשורת. אני חושב שהתואר יהיה תלוי על הקיר כמו לימודי ניהול רשתות שעברתי

וכן אני לא אוהב להעזר. הייתי שמח שהיה תוכנה שמסבירה צעד אחר צעד

שלא תחשבו שאני מוזר. פשוט אני אוהב ללמוד בקצב שלי ולא לשגע מישהו עד שאני מבין

פורסם

מבין לגמרי מה שאתה אומר - יכול להיות שיצחקו עלי אבל (אני לומד ניהול וכלכלה):

חשבונמות (חשבונאות) - עשיתי את הקורס 3 פעמים עד שעברתי

סטטיסטיקה ב - עשיתי פעמיים - עוד מעט פעם שלישית

חדוה - עשיתי כבר פעם שלישית ועדיין לא נפל לי האסימון שאני כנראה לא יעבור.

לעומת זאת בקורסים עיוניים - שיווק\חוזים\דיני עבודה\כלכלת תעשייה\התנהגות ארגונית וכו' - הממוצע שלי יותר מ-95.

אז זה אומר באופן ברור שאני כנראה לא מבין מתמטיקה טוב (מה שרודף אותי כל חיי - גם הצעירים וגם הבוגרים) - פשוט לא נקלט אצלי.

קח בחשבון עוד דבר - ללמוד בפתוחה צריך "תחת" - משמע לשבת - במשמעת עצמית וללמוד לבד את רב החומר.

עצה - תתחיל לאט ואז תגביר את הקצב - משמע תתחיל מקורס אחד בסמסטר ואז תנסה 2 וכן הלאה. רב האנשים שאני מכיר לא הצליחו לעבור 3 קורסים בסמסטר אם אתה משלב גם עבודה.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

חברך הטוב ביותר הוא "wolfram alpha" הוא לא מסוגל לפתור כל דבר.

לדוגמה:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=itegrate+e%5Ex+%2B3%28x%5E2%29

שים לב למקש step by step solution הם מביאים לך 3 חינם ביום ואחרי זה דורשים מנוי אבל זה לחלוטין שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים