עבור לתוכן

כונן C קורס בפעם השנייה בשבועיים , בעיה דיסק קשיח?

Featured Replies

פורסם

בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין .

לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם.

בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט.

אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C

1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת

2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת

תודה!

פורסם

קודם כל גבה את כל הקבצים החשובים לך.

דבר שני, תריץ בדיקה לכונן קשיח בעזרת תוכנה HD TUNE.

פורסם
  • מחבר

הדברים החשובים כמו שירים ותמונות נמצאים בD

אלו התוצאות מHD TUNE אני לא יודע מה זה אומר

פורסם

יש בעיה בדיסק... פרמוט מלא של הדיסק יכול לפתור את בעיית הסקטורים הפגומים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקה של סקטורים פגומים ושחזורם מהכלים של ווינדוס .

לאחר מכן ביצעתי סריקה ב HD TUNE ועדיין יש סקטורים פגומים , האם ניתן לבצע פירמוט מבלי למחוק את הווינדוס?

יש אולי תוכנה שיכולה לתקן ,כלומר למחוק, את הסקטורים הפגומים?

פורסם

זה לא למחוק את הסקטורים הפגומים, אלא רק פרמוט מלא (שכתוב אפסים על כל הדיסק) יחליף את הסקטורים ה"פגומים" (פיזית/לוגית), בסקטורים תקינים מקצוות הדיסק.

תגבה את החומר וזה תבדוק...

פורסם
  • מחבר

המידע שלי מגובה בכונן קשיח רזרבי .

האם יש דרך לחסוך את מחיקת הווינדוס ופירמוט מלא או שאני חייב לפרט את כל הדיסק הקשיח.

מצטער על השאלות החוזרות , אני פשוט מנסה לחסוך לעצמי עבודה מתישה של התקנת התוכנות והתאמת המחשב לאחר התקנת הווינדוס.

פורסם

פרמוט מלא מוחק הכל וגם לוקח כמה שעות (בגדלים של 500GB-2TB זה יכול להמשך יותר מיום).

פורסם

סליחה שאני קוטע, אבל מישהו הזכיר פה את התוכנה HD Tune והעלה תמונות מסך שלה.

האם התוכנה הזאת יכולה לשמש כפשרה יעילה ולא מסוכנת לשימוש, בין Chkdsk x: /f /r /b, שיכול לסרוק סקטורים פגומים ולסמנם כבלתי שימושיים רק כונן אחד בזמן נתון, ולא כמה כוננים אחד אחרי השני, ואשר איננו מציג את מפת הדיסק, ו-MHDD, שמסובך ומסוכן לשימוש אם לא יודעים להשתמש בו, בשל היותו מופעל משורת הפקודה בלבד? והאם התוכנה הזאת יכולה לאתר סקטורים פגומים בצורה יותר טובה מ-Chkdsk?

פורסם

לא ציינת באיזה דיסק מדובר והאם יש לדיסק עדיין אחריות, שכן כדאי שתממש את האחריות.

כלי לבדיקת ותיקון לדיסק הקשיח היא התוכנה HDD Regenerator 1.51: To recover a bad hard drive שנמצאת בדיסק של Hiren בגירסה 9.7 ->

ההורדה נמצאת בסוף דף הקישור.

שים לב ככל שנפח הדיסק גדול יותר משך הבדיקה ארוכה יותר.

פורסם

לא ציינת באיזה דיסק מדובר והאם יש לדיסק עדיין אחריות, שכן כדאי שתממש את האחריות.

כלי לבדיקת ותיקון לדיסק הקשיח היא התוכנה HDD Regenerator 1.51: To recover a bad hard drive שנמצאת בדיסק של Hiren בגירסה 9.7 ->

ההורדה נמצאת בסוף דף הקישור.

שים לב ככל שנפח הדיסק גדול יותר משך הבדיקה ארוכה יותר.

פנית אליי או אל פותח הדיון?

פורסם

לפותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא Hitachi HDS721010DLE630 1 טרה-בייט

הוא עדיין באחריות אבל אם ניתן אני מעדיף לתקן לבד מאשר כל הטרטור של מימוש האחריות.

HelpSupport

תודה , אני אשתמש בתוכנה ואעדכן .

פורסם

HDD Regenerator ללא ספק תעשה את העבודה ללא פירמוט תפעיל אותה מCD,

לאחר מכן תעשה "סריקה ותיקון" יש אפשרות רק של "סריקה" אבל זה לוקח גם ככה כמה שעות תלוי בגודל הדיסק.

במקרה שלך אתה יודע שמדובר בסקטורים פגומים לכן לעשות סריקה סתם יקח לך זמן.

פורסם

הוא עדיין באחריות אבל אם ניתן אני מעדיף לתקן לבד מאשר כל הטרטור של מימוש האחריות.

ממליץ בחום לממש אחריות.

דיסק קשיח עם מספר Bad Blocks הוא סימפטום להרבה כאלה בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים