עבור לתוכן

איך אפשר לחבר את הממיר של YES לרמקולי מחשב?

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לחבר את הממיר של YES - שתי כניסות RCA לרמקולי מחשב - PL סטריאו זכר - איך???

מצאתי את שני אילו באתר בחו"ל - אבל לא מצאתי אותם בארץ

http://www.cablesnmor.com/rca-stereo-coupler.html

http://www.cablesnmor.com/w13200.html

האם יש לכם מושג איפה אפשר לקנות את ה STEREO COUPLER? או האם יש רעיון אחר איך לחבר?

תודה

פורסם

יש כל מיני חלקים ב CABLE.co.il זה דבר ראשון.

עכשיו לא הבנתי בדיוק איך החיבור:

בממיר שתי נקבות RCA והרמקולים זכר PL55? אם כן איך החלק שהראית עוזר? הוא מיועד ל 3.5 מ"מ..

פורסם

אם יש לך יציאת אוזניות בטלויזיה עצמה (לרוב הטלויזיות יש) תוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ללא שום מתאם.

פורסם

המתאם נקבה נקבה עולה 2שקל לזוג +- בכל חנות עשה זאת בעצמך \ חנות חשמל.

והכבל השני עולה 15שקל ל2 מטר גם בכל חנות עשה זאת בעצמך \ חנות חשמל.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את זה בHOME CENTER או ב CABLE.CO.IL

הממיר של YES יש כניסות RCA (שתיים) והרמקולים יש פלאג סטריאו זכר

אני אחבר את STEREO TO RCA כבל לממיר, אליו את ה STEREO COUPLER (נקבה לנקבה) ואליו את הזכר של הרמקולים

אין לי כניסות מתאימות בטלוויזיה

אם מישהו יכול לתת לי שם של חנות ספציפית שיש בה את הכבלים, כי לא מצאתי אותם בארץ גם לא באינטרנט (או קומבינציה אחרת של חיבורים)

תודה

פורסם

יש את זה בחנות שכונתית ליד המושב שלי

עם אתה גר ליד נתניה אז זאת חנות בקניון של כפר יונה

:-\

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה פה , אתה קונה מתאם מחיברו של אוזניות לחיבור של הבננה של הממיר ומחבר ל AUSIO OUT , אצלח מחוברת מערכת לממיר וזה עובד מצויין

פורסם

יש כאלה חלקים בהום סנטר

השאלה היא איך חשבת לחבר את הרמקולים למחשב בנוסף לטלויזיה? או שהרמקולים מיועדים רק לטלויזיה?

פורסם

זה לא ממש משנה ,אם הטלויזיה לא מחוברת ב AV אז יש לו יציאת AUDIO פנוייה שאלייה הוא יכול לחבר רמקולים , אצלי יוצא קול גם מהסטריאו וגם מהטלויזיה ..........סראונד ;)

פורסם

או קיי, אני לא כ"כ הבנתי למה אתה בדיוק מתכוון, אבל אני אגיד לך איך אני עשיתי את החיבור שלי (2 RCA ל MINIPLUG 1):

אז ככה לממיר של YES יש כמה יציאות RCA כמו בתמונה :d2002,01,07,4.gif

אתה צריך אחת לבנה ואחת אדומה מהצד של הStereo (כתוב שם אתה כבר תראה)

עכשיו אליהן אתה תחבר כבל כזה :m2-P1010003.jpg

ואת הקצה של הMINIPLUG למערכת. אבל אם יש לך שני רמקולים, שלכל אחד מהם נכנס MINIPLUG תצטרך לקנות מפצל MINIPLUG, ולחבר אליו חוטים אשר ייכנסו לרמקולים, או פשוט לקנות חוט כזה ולחבר קצה RCA לYES ואת הMINIPLUG אל הרמקול : cabminicoax.gif

ותזכר, אם אתה קונה את זה ^ אז תוודה שהחוט יהיה MONO.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אסביר שוב, מקווה שיהיה יותר ברור

מטרה: לחבר רמקולים רגילים של מחשב לממיר של YES (כניסות RCA X 2)

לרמקולים אין כניסות. רק כבל עם פלאג זכר PL 3.5 (סטריאו) - כלומר, חייב להתחבר לנקבה מתאימה

ב YES יש שתי כניסות (נקבה) RCA.

אני צריך להכניס זכר אחד לתוך 2 נקבות מסוג לא מתאים (נשמע קצת כמו אורגייה....)

כלומר, אם היה מתאם עם צד אחד נקבה PL 3.5 סטריאו ומצד שני שני זכרים RCA - הכל היה מסתדר

בהום סנטר וב CABLE.CO.IL אין להם כזה דבר

בלינקים שצירפתי להודעה הראשונה יש כבל מעביר משני RCA זכר לPL 3.5 זכר ובנוסף PL 3.5 נקבה לנקבה אז החיבור יראה:

YES RCA 2 --> כבל מעביר לPL --> מעביר נ/נ --> זכר של רמקולי מחשב

אבל.... אני לא מוצא בארץ מעביר נקבה/נקבה של PL 3.5 סטריאו

* אין שום טלוויזיה או מערכת מעורבת בסיפור *

מקווה שיותר ברור עכשיו

פורסם

יש כבל RCA זכר לזכר כמו של אוזניות וכבל מעריך כמו של אוזנית בקצה אחד זכר בקצה השני נקבה ואז אתה מחבר את הרמקולים של המחשב

מקווה שהבנת אותי..

ומקווה שהבנתי אותך.. ;)

פורסם
  • מחבר

טוב... אומרים שתמונה שווה אלף מילים....

אני רוצה שזה...

פורסם
  • מחבר

... יכנס בתוך זה...

פורסם

כלומר, אם היה מתאם עם צד אחד נקבה PL 3.5 סטריאו ומצד שני שני זכרים RCA - הכל היה מסתדר

כזה כבל לדעתי אין סיכוי שתמצא. מה שאולי תמצא זה כבל מפלאג סטיראו נקבה לפלאג סטיראו נקבה (או סתם מתאם כזה), אבל גם זה די נדיר ככה שאתה די בבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים