פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים...יש לי עכבר חדש G700 שאני ממש אבל ממש מרוצה ממנו, במיוחד שעלה לי חצי מחיר.השאלה היא כזו ?כאשר אני מנסה להתמקד במטרה ממש רחוקה הנקודה של הכוונת זזה לי בקפיצות קטנות, מה שמקשה עלי להנעל ממש על המטרהלטווחים הארוכים.האם גם אצליכם זה ככה או שיש דרך להתגבר על זה?יש את הכיוון של ה-DPI ויש את ה-REPORT RATE שלא ממש הבנתי מה זה ???
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר ה-dpi אצלי על 2000, זה מה שנוח לי בערך.המשטח של העכבר לפי המלצה פה באחד הפרומים הוא steelsereis 4hd
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים הקומבינציה המומלצת היא כזו:להשתמש ב DPI הגבוה ביותר שהעכבר מאפשר (במקרה שלי 5600)ובמשחק עצמו להוריד ל Sensitivity ממש נמוך.דרך אגב, העכבר אלחוטי?יכול להיות שיש משהו שמפריע לאות ?
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר העכבר אלחוטי אבל זה לא מה שמפריע, אלו לא הפרעות של גורם חיצוני(בדרך כלל העכבר קופא וקופץ בגדול).אצלי קורה שהוא זז חלק אבל בטווחים הארוכים זה הופך לקפיצות קטנות שקשורות כנראה לחיישן.הdpi הכי גבוה שלי הוא 5700.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים העכבר אלחוטי אבל זה לא מה שמפריע, אלו לא הפרעות של גורם חיצוני(בדרך כלל העכבר קופא וקופץ בגדול).אצלי קורה שהוא זז חלק אבל בטווחים הארוכים זה הופך לקפיצות קטנות שקשורות כנראה לחיישן.הdpi הכי גבוה שלי הוא 5700.תבדוק את זה עם עכבר חוטי.אני בכל אופן ממש לא הייתי ממליץ לשחק עם עכבר אלחוטי מסיבות כאלה.ממש לא אמין.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים שיחקתי פעם BF3 אצל חבר עם אותו עכבר, זה הרגיש כאילו הנחתי ת'יד על אאודי A8 מאובזרת, הרגיש קצת מוזר..מה שכן יכולתי לציין לשבח זה את המרחק שכפתורי העכבר (mouse1,mouse2) עוברים עד ללחיצה, שהיה מינימלי ביותר, מעולה לfpsים למיניהם, מאפשר תגובה מהירה.שלא כמו הRoccat Pyra שלי, שהמרווח שם גדול, and then some....
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר אחלה עכבר אך עדיין לא קיבלתי תשובה איך ניתן לסדר/לשפר את זה.כנראה שלא ראיתי את התגובה על הsensitivity של המשחק עצמו, יכול מאוד להיות שזו הבעיה.כשאגיע אחר הצהריים הביתה אני אבדוק ואעדכן, תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים יש לך במשחק משהו שנקרא Sensitivity (רגישות עכבר) ואותו תוריד עד שהכל יזוז כמו שצריך.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר מתן מה שאמרת נכון חלקית אבל העכבר הזה מוכיח שאפשר גם שיהיה עכבר אלחוטי לגיימינג, הוא זז לי חלק.הבעיה אצלי כנראה ברגישות בתוך המשחק.כן גיל הבנתי פשוט חשבתי שזה קיים איפה שהוא בהגדרות של לוג׳יטק ואני לא מוצא את זה.כשאגיע אחר הצהריים הביתה אעדכן.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מתן מה שאמרת נכון חלקית אבל העכבר הזה מוכיח שאפשר גם שיהיה עכבר אלחוטי לגיימינג, הוא זז לי חלק.הבעיה אצלי כנראה ברגישות בתוך המשחק.כן גיל הבנתי פשוט חשבתי שזה קיים איפה שהוא בהגדרות של לוג׳יטק ואני לא מוצא את זה.כשאגיע אחר הצהריים הביתה אעדכן.ואם זה לא מסדר את זה, תנסה עכבר חוטי כלשהו.
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר העכבר הזה הופך גם לחוטי לשם טעינה, אני אבדוק שוב גם במצב חוטי.טוב חברים הגעתי הביתה והורדתי את ה-sensitivity והעלתי את ה-DPI עד 5700, עכשיו זה זז חלק אין דברים כאלו!!!אין דברים כאלו, פשוט סבלתי לפני זה, ממש התעלתי על עצמי ועם העכבר הנוכחי והקודם הפכתי למקצוען בעכבר עם קפיצות חחחחחחח...
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים העכבר הזה הופך גם לחוטי לשם טעינה, אני אבדוק שוב גם במצב חוטי. טוב חברים הגעתי הביתה והורדתי את ה-sensitivity והעלתי את ה-DPI עד 5700, עכשיו זה זז חלק אין דברים כאלו!!! אין דברים כאלו, פשוט סבלתי לפני זה, ממש התעלתי על עצמי ועם העכבר הנוכחי והקודם הפכתי למקצוען בעכבר עם קפיצות חחחחחחח... תבלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.