עבור לתוכן

מחשב עד 2700k

Featured Replies

פורסם

תקציב

מהו תקציב לרכישת המחשב?2100

אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?600

שימושים

מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).

אחר (נא לפרט)

גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות,צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה וקריאת ספרים

(אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה)

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת ספרים צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה

באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?

64 ביטים

*יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים.לא צריך מערכת הפעלה

שימושים מיוחדים

האם תבצע Overclock למחשב?לאאא

אם כן, לאילו רכיבים?

האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא

ציוד היקפי

שים לב - אסור לבקש ציוד היקפי בפורום מפרטי מחשב, פנו לפורום "ציוד היקפי" על-מנת לקבל המלצה.

מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -עדיין אני לא יודע אבל הוא יהיה כנראה בין 22 אינטש ל24

*נתון זה חיוני מאוד עבור התאמת המחשב למסך, לכן עשה את המאמץ, רצוי שתציין את דגם המסך.

האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ויותר מאוחר שיהיה לי תקציב אני מתכנן 5.1

חומרה אופציונלית

האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט? כן

מהו הנפח שתרצה בדיסק קשיח? (500GB, 1TB וכדומה)תלוי לפי התקציב

האם יש רכיב מסויים שאין צורך לכלול במפרט?לא, צריך לכלול הכל למעט ציוד היקפי (מקלדת ועכבר רמקולים ומסך)

אפשרויות רכישה

האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת?tms

האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?כן.

מתי מתוכננת רכישת המחשב?אני מתכונן לנסוע שבוע הבא לסניף של tms בנתניה

*שים לב שכשמדובר בפרק זמן משמעותי, המפרט שתקבל עשוי להיות לא רלוונטי לעת הרכישה, לכן מומלץ להתייעץ עמנו כמה ימים לפני הקנייה.

את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן

*הרכבה עשויה לעלות עד כ-100 ש"ח (בהתאם לרשתות השונות).

הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (שקט, עבודה רצופה, חיבורים מסויימים, גודל המארז וכיוצא בזאת).

מחשב שקט שקט שיעלה את windows 8 כמו שצריך...מחשב שלא יתחמם עם מעבד מהמתקדמים שיש ולוח אם מהחברות המובילות(ג'יגה בייט) דיסק קשיח של חברה טובה(westren digital) וזיכרון 8 ג'יגה לפחות של קינגסטון או חברה ברמה שלה... שיהיה מארז איכותי וטוב עם ספק כוח רציני ויציב של חברה איכותית ומובילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים