עבור לתוכן

טמפרטורות של 70-77 מעלות ב- i5 3470 בזמן מאמץ

Featured Replies

פורסם

זו תוצאה שאני מקבל כשהמעבד ב- 100% (עם התוכנה פריים 95). האם זה חם מדי? כשהמעבד במנוחה הטמפ' סביב 30 ומשהו.

יש לי קירור פסיבי ThermalRight Ultra-120 Extreme, ככה שניתן להוסיף מאוורר 12 ס"מ אם יש צורך בכך (אשמח לדעת כמה סל"ד ממומלץ אם אכן צריך). אם זה משנה המארז הוא FRACTAL DEFINE R3 עם 2 מאווררים: קדמי ואחורי.

פורסם

טמפ' לא חמות מדי, סביר. רכיבי חומרה מתוכננים לפעול בטמפ' עבודה גבוהות. שזה יגיע ל-80-85 במאמץ הייתי דואג.

אבל אני חושש שבקיץ זה לא יעבוד. ממליץ *בחום* ( :lol: ) לשים מאוורר בקיץ (יש מאווררים איכותיים ושקטים)

פורסם

מעבד שלך עובד גם ב 105 מעלות בלי בעיה.

גם בקיץ אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שזה בסדר.

האם הטמפרטורה של המעבד משפיעה על שאר הרכיבים? אני מפחד מזה שאין מאוורר צד לכיוון של הלוח אם והזכרונות...

פורסם

מעבד שלך עובד גם ב 105 מעלות בלי בעיה.

גם בקיץ אין בעיה.

ברור ש"טכנית" עובד, זה לא מומלץ. המעבד יכבה את עצמו בסביבות 100 וגם 90 לא נחשב "בסדר".

תחזור אלינו בקיץ עם מספרים ;)

בקשר לשאלה השנייה, יכול להיות, אבל לא באופן קריטי, הרי החלקים האלו מקוררים פסיבית, לפעמים הם יכולים להיות קרים יותר כתוצאה מזרימת אוויר באזור המעבד, ואם גוף הקירור מתחמם בזמן מאמץ הוא יכול להעביר את החום לרכיבים האחרים, אבל לא באופן קריטי שישפיע על משהו.

לי יש קירור מים, כלומר יש בלוק על המעבד , אבל באזור הסוקט אין זרימת אוויר, רק באיזור הרדיאטור, ואין עם זה שום בעיה.

פורסם

הטמפ' די בגבול העליון שלה..מה שכן ואם ניקח את העובדה שעכשיו חורף..בקיץ המצב לא יהיה טוב..

אני מציע לך לחסוך את ההתעסקות מעכשיו ופשוט להתקין עליו מאוורר..

פורסם
  • מחבר

כמה סל"ד ממולץ כדי שיהיה שקט וקירור טוב?

פורסם

זה משתנה לפי גודל המאוורר דגם חברה וכו..

בכל מקרה אם אתה מחפש משהו שקט אז עד אזור ה1200-1500+- זה בגבול השקט..

המלצה למאוורר טוב הוא הGT של SCYTHE ובכללי כלל המאווררים של SCYTHE איכותים ויספקו אחלה ביצועים..

פורסם

ציטוט:

"המעבד יכבה את עצמו בסביבות 100 וגם 90 לא נחשב "בסדר"."

:kopfpatsch:

אינטל אומר יעבוד ב 105 כרגיל. אז למה אתה מכבה אותו ב 100 ואומר

ש 90 לא נחשב בסדר ?

מה, אינטל לא יודעים מה מוצר שלהם עושה ?

פורסם

אני מניח שיש צמוד לקירור מאוורר מוציא של מארז.

לפי הטמפרטורות כרגע זה יותר ממספיק.

בואו לא נשכח שPRIME95 מביא את הטמפרטורות לשיא שנדיר להגיע אליו בשימושים רגילים, וגם אם כן אז לא לאורך זמן.

במקום להוסיף מאוורר שאין בו כרגע צורך, אפשר להריץ תוכנה לבקרת טמפרטורה על המעבד שתעלה אוטומטית ותפעל ברקע.

ובתוכנה להגדיר שיצפצץ אם זה עובר את ה85.

יש סיכוי טוב שאפילו כשיגיע הקיץ זה לא יצפצץ.

וגם אם כן אולי יש פיתרון יותר מוצלח מהוספת מאוורר על הצלעות קירור(כמו מאוורר מוציא נוסף).

פורסם

I7 היום

אותו הדבר בדיוק בקיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים