פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים שלום,יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני.אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי.אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש.הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוניגם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול)התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה.אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס.יש אפשרות למצוא לזה פתרון ?תודה
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים זה שהמסך עוד לא מספיק להידלק זה לא אומר שאתה לא יכול להיכנס לBIOS ע"י לחיצה לסירוגין על כפתור ברירת המחדל של הלוח אם. (delete)
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים מחבר אבל לא רואים את מצב הבאיוס במסך החיצוני.לא רואים כלום וזאת עד שהווינדוס כבר בתהליך עליה.אז זאת הבעיה
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים אם אתה לוחץ על DEL (לסירוגין) לפני שהWIN עולה, עדיין הוא לא מראה לך את מסך הביוס?
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר אם לוחצים על DEL כשהמחשב עולה - לא רואים כלום במסך החיצוני . מתחילים לראות במסך החיצוני רק כאשר הווינדוס עולה ורואים את התמונה של WIN
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים איזה מחשב נייד בדיוק יש לך?יצרן ודגםבגדול אני רוצה להכווין אותך לשימוש במקש הממתג מסך - בד"כ FN+ אחד ממקשי ה-F
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר השימוש ב - fn להחלפת מסך לא פותר את הבעיה כי המסך החיצוני נכנס לפעןלה רק שהווינדוס עולה ורואים את העליה של הווינדוס
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים יש הגדרה בBIOS שצריך לשנות. יכול להיות שתוכל למצוא מדריך BIOS לדגם שלך ולעשות זאת על עיוור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.