עבור לתוכן

דרוש: מחשב נייד הכי מפלצתי שיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ראיתי שיש כאן חבר'ה טובים ומקצועיים - ואני מקווה שתוכלו לעזור לי

אני עובד היום עם מחשב מדהים Lenovo W520 i7 16GB RAM שעובד נהדר, אבל אני צריך להחזיר אותו למעסיק הקודם שלי. הוא עלה לפני שנה בחו"ל 16 אלף ש"ח, סכום שאין לי כרגע כמובן.

כעת אני צריך לקנות מחשב חדש, מכספי שלי, ולכן אצטרך לצמצם עלויות כמה שאפשר. מצד שני, אני לא רוצה לרדת יותר מדי ברמה, ובנוסף יש לי כל מיני תוספות שחשוב לי שיהיו במחשב החדש שלא היו לי בישן. המחשב שלי עובד כל הזמן, יום ולילה, ואני משתמש בו לעריכת וידאו, עריכת סאונד, עריכה גרפית, סטרימינג באינטרנט ומה לא. ואני צריך שכל הדברים האלה יוכלו לקרות במקביל (למשל: שאוכל לערוך סאונד במקביל לרינדור קובץ וידאו שערכתי, במקביל להעלאת סרטון שגמרתי ליוטיוב). אני עובד עם התוכנות הכי כבדות כמו פוטושופ, וגאס וכיו"ב.

בקיצור, נראה לי שהבנתם איזו מפלצת אני מחפש.

בנוסף לכל אלה, אני רוצה שיהיו במחשב דברים שבדר"כ אין: חיבור HDMI IN, כניסת מיקרופון וכניסת AUX, גלישה סלולרית (עם כרטיס מובנה) וכונן קשיח עם טרה של זיכרון לפחות.

איפה מתחילים? על מה הייתם ממליצים? זקוק לעזרתכם האדיבה. טווח המחירים שנראה לי סביר למה שאני מבקש הוא 7-8 אלף.

נ.ב - לא אקנה שוב מחשב נייד מחו"ל. זו הייתה קטסטרופה.

תודה!

פורסם

ציינת לדוגמא כניסת וידאו HDMI, זה מוצר של לכידת וידאו שנרכש בנפרד, בלי קשר למחשב הנייד.

גלישה סלולרית - פחות נפוץ, אולי כדאי דרך המפעילה הסלולרית... יש גם לפעמים ביד-2 כאלה שהם SimFree

דיסק קשיח - לא תהיה בעיה בעיקרון, יש מחשבים שבהם תוכל לשים יותר מדיסק קשיח אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה, ומה לגבי המחשב עצמו?

פורסם

לפעמים ניתן לקנות מחשבים כאלו באאוטלטים של החברות במחירים מגוחכים. הבעיה היא שזה בחו"ל.

אני קניתי מחשב כזה לפני כמעט שנה כאשר המחיר הזול ביותר שניתן להשיג אותו בארץ היה 8500 ש"ח ב2700 ש"ח כולל הרחבת אחריות לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים