עבור לתוכן

מתמטיקה 5 יחידות רמת קושי

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה , כשאר הישראלים המלומדים ברצוני להתקבל לאוניברסיטה מסויימת אך לרוע המזל הבגרות שלי לא מספיק טובה ואין לי כח לעוד פסיכומטרי כי זה דורש ריכוז מטורף שאין לי ולא יהיה לי ב30 שנה הבאות .

יש לי אפשרות לעשות מתמטיקה 5 יחידות ולהוציא ציון של לפחות 82 ולהתקבל למה שאני רוצה .

שאלתי היא כזאת...בבית הספר עשיתי 4 יחידות וירקתי דם בשביל להוציא 77 , אין לי ראש טוב למתמטיקה אני פשוט מתרגל מלא ולומד וגם אז אני לא מגיע לרמה משוגעת .

בכל אופן המצב כיום הוא שונה יש לי הרבה זמן אני יכול להקדיש לזה אפילו כמה חודשים 10 שעות בשבוע - שווה לנסות או שזה השכלה לאסטרונאוטים ?

פורסם

השאלה היא אם אתה מסוגל לקבל ציון מספיק גבוה ב5 יחידות.

זה יותר קשה מ 4 וזה לא מתאים לכל אחד , אבל אם אתה מסוגל , אז אין ספק שזה רק יועיל לך.

כמה קיבלת במבחן האחרון של 4 , זה שמשותף גם ל5 , שאלון 005?

פורסם

אם אתה צריך בשביל ממוצע,

תבדוק לגבי מקצועות אחרים.

אולי יהיה לך יותר קל לעשות גיאוגרפיה/היסטוריה 5 יח"ל עם ציון גבוה.

פורסם
  • מחבר

ב05 קיבלתי איזה 60+

יש לי אפשרות לעשות גיאוגרפיה או משהו כזה אבל אז אני צריך 95..שזה ציון גבולי כי תמיד אפשר לטעות בקטנה.

פורסם

אתה שוכח שיש נקודות בונוס.

(שינו את זה, אני לא בטוח אם זה 12.5/20/25.. תלוי במקצוע אבל בכל זאת).

פורסם
  • מחבר

לא אני בדקתי באוניברסיטה הזאת נותנים בונוס גבוה יותר ל5 מתמטיקה מאשר 5 במקצוע כללי.

חשוב לציין ששאלון 03 הבאתי 97 והוא היה פיצוחים בשבילי..אבל זה לא חכמה גדולה

פורסם

במתמטיקה 5 יחידות זה 25 נקודות בונוס.

בגיאוגרפיה זה 20 נקודות בונוס.

אם קיבלת 60 , אז אני חושב שעדיף לך לגשת לגיאוגרפיה 5 יחידות + שיפור של הציון ב4 יחידות.(אלא אם כן אתה מתכנן ללמוד מקצוע שדורש 5 יחידות מתמטיקה).

פורסם
  • מחבר

מנהל עסקים..יש שם מתמטיקה עצבנית במבוא

פורסם

בשביל מנהל עסקים לא צריך מתמטיקה 5 יחידות לימוד.

פורסם

עריכה:

קראתי עכשיו את כל הנושא, אל תדאג ממתמטיקה במנהל עסקים.

פורסם

אני לא חושב שאם הוצאת בתיכון ציון לא משהו במתמטיקה 4 יח' זה סוף הסיפור, לתלמיד בין 16-17 אין פרספקטיבה מספיק רחבה בלהתמודד עם קושי וקשיים בכלל, ואם הוא נתקל במשהו קשה רוב הסיכויים שירים ידיים ויוותר.

אני הוצאתי בתיכון ב4 יח' 65 (לא למדתי באמת ולא הייתה לי מוטיבציה ללמוד) ובמכינה אחרי הצבא הוצאתי 90 באותם 4 יח'.

בסה"כ יש שם חדווא ברמה בדיחתית שמכסים בערך במספר חד ספרתי של הרצאות בחדווא1\1מ'\אינפי 1.

פורסם

אני לא יודע מה הסטטיסטיקה בעניין, אבל אני מכיר כאלה שעשו 3 יחידות בתיכון (לא הבינו את החשיבות, לא היה בראש שלהם וכו') ואחר כך במכינות אקדמיות השקיעו, למדו והוציאו ציונים יפים. לימודים זה הרבה עבודה קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים