עבור לתוכן

קטע מעניין לגבי אחריות של סיגייט על כוננים

Featured Replies

פורסם

זה לא אשכול תלונה, אלא אשכול "הארה" שאולי יוכל לעזור לאנשים אחרים במימוש אחריות של מוצרי סיגייט.

יש לי כונן פנימי 3.5 של סיגייט שקניתי ב 2008 מרשת KSP. הרשת כמובן לא נתנה יותר מ 3 שנים אחריות על הכונן למרות שהיצרן נתן 5. בכל מקרה, שנה אחרי שנקנה הוא התקלקל ו KSP החליפו אותו בכונן מחודש (ארוז מהמפעל). אמרתי בסדר, אני לא מאלה שמתלוננים יותר מדי על "מחודש". הוא עבד טוב עד לפני שבוע בערך שהתחילו בעיות וארורים, נכשל בסמארט וטסטים אחרים. נכנסתי לאתר של סיגייט לבדוק אם הוא עדיין באחריות ומסתבר שוואלה, עדיין באחריות !! עד אוגוסט 2013. להזכירכם, נקנה ביולי 2008 (!). לפי דעתי, ברגע שהחליפו את הכונן, תקופת האחריות התאפסה (מבחינת סיגייט). KSP כמובן לא הסכימו לטפל אבל לצערי זה "לגיטימי" מכיוון שאינם עובדים עם היבואן הרשמי. מסתבר שעל-מנת לממש אחריות, לא צריך אף אחד ! גם לא את היבואן ! נכנסים לאתר של סיגייט, ממלאים טופס RMA ושולחים את הכונן בדואר לנק' איסוף בלוד. זמן קצר אחרי, אני מניח שמקבלים כונן חדש או מחודש מדגם עדכני. ההגיון אומר, שגם עליו תהיה אחריות אבל סביר להניח שרק עד אוגוסט 2013.

אז זהו, חשבתי שזה ככה מידע שיכול לתרום לפורום. :xyxthumbs:

פורסם

יש לא מעט חברות שניתן לממש RMA דרך האתר שלהם ישירות

לדוג' על ZOTAC מקבלים אחריות של שנתיים בארץ, בעוד היצרן נותן 3.

מהניסיון שלי, הRMA של קורסאייר ושל EVGA הוא מהטובים בהם נתקלתי

פורסם

נשמע טוב, זה תקף גם לקשיחים של סמסונג?

פורסם
  • מחבר

יכול מאד להיות. כנס לאתר שלהם וחפש מידע לגבי RMA. כמובן שסוג כזה של RMA זה רק במצב שקנית מוצר שלא הגיע מיבואן רשמי. אם קנית מחנות שעובדת עם היבואן הרשמי, לא צריכות להתעורר כאלה בעיות.

פורסם

אין על שרות החלפות של לוגיטק.

מניסיון

פורסם
  • מחבר

כן, הם טובים.

פורסם

לא הכל כל כל נחמד כפי שאתה מתאר:) תכין 105 ש"ח עבוד משלוח/מכס/DHL שתקבל קשיח חדש.

פורסם

הברירה השנייה היא לשלם כמה מאות שקלים יותר בשביל כונן חדש.

פורסם

שיקול של כל אחד מאיתנו 100 ש"י עבוד קשיח בן 4 שנים. 380 ש"ח עבוד קשיח חדש.

באתי לציין שזה לא בחינם. בבעיה הזאת הרבה נתקלים שקונים קשיח ולא זוכרים מאיפה/איך/חנות נסגרה - קשיח הגיע לארץ דרך CRG - והם שולחים את הלקוח קצה להחליף לבד את הקשיח במסגרת האחריות דרך האתר - בלי לציין עלויות - למרות שקשיח עדיין באחריות.

פורסם
  • מחבר

לא הכל כל כל נחמד כפי שאתה מתאר:) תכין 105 ש"ח עבוד משלוח/מכס/DHL שתקבל קשיח חדש.

אבא שלי פעם החליף ככה באחריות ונדמה לי שהוא פשוט הלך לאסוף את זה לדואר, אבל גם אם זה יגיע עד הבית ואצטרך לשלם 100 שקל אז לא נורא, מוכן לספוג את זה במקום לספוג 500 שקל על כונן חדש.

שיקול של כל אחד מאיתנו 100 ש"י עבוד קשיח בן 4 שנים. 380 ש"ח עבוד קשיח חדש.

באתי לציין שזה לא בחינם. בבעיה הזאת הרבה נתקלים שקונים קשיח ולא זוכרים מאיפה/איך/חנות נסגרה - קשיח הגיע לארץ דרך CRG - והם שולחים את הלקוח קצה להחליף לבד את הקשיח במסגרת האחריות דרך האתר - בלי לציין עלויות - למרות שקשיח עדיין באחריות.

לא הבנתי בדיוק... אתה אומר שהם לא ישלחו כונן חדש \ מחודש? נשמע לי לא הגיוני שהם שישלחו משומש במקום. :-X

פורסם

הכוונה שלי ש CRG במקום להחליף ישירות ללקוח קצה ללא עולת - שולחים לקוחות לעשות את זה לבד מול אתר של סיגייט

פורסם
  • מחבר

אה כן, מניאקים אבל בסדר שיהיה.

פורסם

הבאתי מספר כוננים מארה"ב כשביקרתי שם, קניתי אותם משומשים.

בארץ כשבדקתי הסתבר שכונן אחד היה דפוק.

ואכן דרך האתר של סיגייט קיבלתי מספר RMA, שלחתי אותו אליהם. תוך 10 ימים בערך כבר היה בידי הכונן החדש שהגיע מסיגייט עם שליח (UPS?) אלי עד הבית.

לדעתי, למרות שזה מעצבן שבארץ אין שירות נורמלי, יותר מהיר ונוח לטפל בנושאים האלה ישירות מול היצרן אם קיימת האפשרות.

את החבילה תשלח בדואר רשום כמובן!

פורסם
  • מחבר

נחמד. מה שאומר שאפשר בכיף וללא חשש לקנות כוננים בדילים של חו"ל. =)

פורסם

הבאתי מספר כוננים מארה"ב כשביקרתי שם, קניתי אותם משומשים.

בארץ כשבדקתי הסתבר שכונן אחד היה דפוק.

ואכן דרך האתר של סיגייט קיבלתי מספר RMA, שלחתי אותו אליהם. תוך 10 ימים בערך כבר היה בידי הכונן החדש שהגיע מסיגייט עם שליח (UPS?) אלי עד הבית.

לדעתי, למרות שזה מעצבן שבארץ אין שירות נורמלי, יותר מהיר ונוח לטפל בנושאים האלה ישירות מול היצרן אם קיימת האפשרות.

את החבילה תשלח בדואר רשום כמובן!

כמה עולה לשלוח כונן אל סיגייט בחו"ל?

ושילמת על הקשיח החדש בדמי משלוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים