עבור לתוכן

שאלות בתפזורת בנוגע למסכים

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים.

בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות:

1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן?

2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..?

3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn?

4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה

תודה

פורסם

1. במקרה של דל כן.

2. אין לי מושג, לא נראה לי.

3. לא באופן ישיר. מסך בהיר מדי או שלא מכוון לגובה הנכון ישפיעו יותר.

4. VGA מעביר אות אנלוגי. מכיוון שהמחשב מייצר או דיגיטלי והמסך משדר בצורה דיגיטלית, מתבצעות 2 המרות שמורידות מהאיכות. לא תמיד זה יהיה מורגש.

פורסם
  • מחבר

כבר שקלתי לקנות אחד לעצמי, ממש אהבתי את הצבעים אבל האור הכחול מעצבן אותי.

בנוגע לפאנלים, למה הכוונה, לא באופן ישיר?

אני אגיד לך את האמת, חיפשתי בז'ורנלים מדעיים וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה ואפילו לא משהו שקשור לזה וזה נושא שמאוד מעניין אותי אז אשמח אם תרחיב

פורסם

אם למשל בגלל זוויות צפייה אתה מקבל גוונים מעט שונים עם הטיית הראש, זה עשוי באופן תאורטי לגרום לעייפות.

לגבי האור הכחול - תמיד אפשר להשתמש בחתיכת איזולירבנד...

פורסם
  • מחבר

זה יראה כל כך חוראני עם האיזולירבנד.

נראה לי אני אקנה לעצמי אחד ואז לאחר תקופה מסויימת בה אתוודא שהמסך תקין אני אצבע את הכפתור או משהו.

תודה רבה גיל :)

פורסם

כדי לא לעייף את העיניים חשוב לצמצם את שטף האור שמגיע מהמסך:

* להוריד את הבהירות עד לרמה הכי נמוכה שעדיין נוחה לעבודה אני מוריד לערכים נמוכים (20-40). פה מתבטא אחד מהיתרונות דל מסכי IPS/VA על TN הם לא מאבדים דיוק כאשר מורידים את הבהירות.

* לא לעבוד בחדר חשוך לגמרי. לדאוג למקור אור נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים