פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים עכשיו דיברתי בטלפון עם הסניף והסברתי להם ש THQ מחלקים את metro חינם וגם סיפרתי על ההמבל באנדל המוכר לא היה מודע אמרתי לו תהיה לך בעיה למכור את זה ואמרתי לו שאני מוכן לקנות את המשחק במידה והמחיר ירד ל50 שקל מ 70 אמר לי לחכות דקה על הקו והסכים איתי על 49 שח נראה לי עסקה סבבה יצא גבר גם מחר נקנה Metro 2033: The Last Refuge The Witcher Enhanced Edition Bulletstorm 49 שח לאחד חוץ מהויצ'ר 75 אבל הקופסא מכילה הרבה שטויות והמשחק הבנתי טוב אז מחיר סביר
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים עכשיו דיברתי בטלפון עם הסניף והסברתי להם ש THQ מחלקים את metro חינם וגם סיפרתי על ההמבל באנדל המוכר לא היה מודע אמרתי לו תהיה לך בעיה למכור את זה ואמרתי לו שאני מוכן לקנות את המשחק במידה והמחיר ירד ל50 שקל מ 70 אמר לי לחכות דקה על הקו והסכים איתי על 49 שח נראה לי עסקה סבבה יצא גבר גם מחר נקנה Metro 2033: The Last Refuge The Witcher Enhanced Edition Bulletstorm 49 שח לאחד חוץ מהויצ'ר 75 אבל הקופסא מכילה הרבה שטויות והמשחק הבנתי טוב אז מחיר סביר נחמד איזה חנות?
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים pcgamesאת האמת כבר קניתי שם בשנה האחרונה לא מעט משחקים ככה פעם בחודשהשארתי שם כבר איזה אלף ומשהו שחלפעמים עוברות בי מחשבות שכל החנות הזאת היא איזה פרונט למשהו אחר כי אני לא מבין איך זה רווחי להם
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים שלחתי לך בפרטיהורדדה למי שמעוניין:http://webassets.thq.com/metro/metro2033.exeמאוחר מדי עכשיו?הוא מפנה אותי להכניס קוד בסטים. המבצע כבר נגמר. יש למישהו במקרה קוד מיותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.