עבור לתוכן

נסיעה דחופה לחו"ל

Featured Replies

פורסם

ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני.

איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל.

יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים.

לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים..

אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי.

תודה על התשובות לעניין.

פורסם

יעזור אם תציין באיזו מדינה מדובר.

באופן כללי לישראלים אין צורך להוציא ויזה לרוב מדינות אירופה לשהות של עד 90 יום, לאחר הנחיתה בביקורת הדרכונים מחתימים לך את הדרכון וזו למעשה הויזה שלך.

חוץ מזה אין משהו מסובך, מגיעים לשדה התעופה, מוצאים את דוכן הצ'ק אין לפי הרשימה, מחכים בתור לבדיחה הבטחונית, לאחר מכן בדוכן עצמו מגישים את הדרכון לפקיד/ה, אתה שם את המזוודות על המסוע לשקילה ומשם הם כבר יגיעו למטוס, בינתיים היא מדפיסה לך את הכרטיס עצמו ואתה מתקדם הלאה לביקורת הגבולות-> דיוטי פרי-> שער המטוס.

נסיעה טוב

פורסם

אפשר להזמין טיסה גם בהתראה של כמה שעות, בתנאי שיש מקום פנוי. פשוט תכנס לאתרים של חברות תעופה ותחפש טיסות.

אל תעשה את זה דרך סוכנות (איסתא/אשת טורס וכו') כי זה סתם יעכב אותך.

פורסם

יש אפשרות גם לרכוש את הטיסה בשדה התעופה עצמו

לחברות התעופה יש שם משרדים

אתה מגיע ושואל כמה עולה ליעד X

אומרים לך 700 $

אתה מציע 60 $

אם יש בטיסה מושבים פנויים אתה תהיה עליה.

פורסם

אם אתה טס בהתראה קצרה אז נדמה לי שאפשר גם להשיג דילים.

כל הצ'ק אין למטוס זה דבר קליל.

אתה מגיע לאולם, הולך לשלט שמתאים לך, מחכה בתור לכביכול בדיקה בטחונית

מפקיד מזוודות ומקבל כרטיס

מגיע לאקווריום (זה הרגע שבו אם אתה מכיר מישהו מהאבטחה שיכול להעביר אותך, זה הרגע להתשמש בו).

בכל מקרה תצטרך להוציא את הדברים החשמליים מהתיק, ארנק וחגורה ולשים בסלסילה ולעבור במגנומטר. אם אין התראה אז הוא מכויל כך שתוכל להעביר מפתחות ודברי מתכת קטנים גם עליך. בכל מקרה הצעה שלי זה להתארגן מבעוד מועד בשביל לעבור את זה במהירות ולא להתחיל להתחרבש הלוך ושוב. אין גם משהו יותר מעצבן מלראות את הבחור לפניך שעה מסתדר למגנומטר ושעה נתקע עד שנזכר לשים את כל הדברים בסלסילה.

לאחר מכן אתה מגיע לדיוטי פרי שכבר מזמן לא באמת זול וזה הזמן למצוא את השער שלך, להוציא ספר ולהתחיל לחכות.

בכל מדינה אליה תגיע, יש נהלים קצת שונים אבל בגדול אתה מקבל חותמת, לוקח מזוודה ומשוחרר לדרכך

פורסם

יש אפשרות גם לרכוש את הטיסה בשדה התעופה עצמו

לחברות התעופה יש שם משרדים

אומרים לך 700 $

אתה מציע 60 $

זה באמת עובד? אפשר להתמקח איתם?

פורסם
  • מחבר

המדינה היא לטביה.

ידוע לי שיש שם בעיה עם קבלת אזרחות, אך איני יודע מה לגבי התיירים..

נ.ב.

Symbore, אחלה אווטאר ;)

פורסם

זה באמת עובד? אפשר להתמקח איתם?

כנראה שכן, מהסיבה שמושב ריק עולה להם כסף וכמה שעות לפני ההמראה כבר קשה למצוא קליינטים נוספים.

וגם בגלל שעובד איתי אחד שעבד במשרד של אל על בנתב"ג.

סתם בשביל הקוריוז נסה למצוא בטיסה שניים (שלא מכירים) ששילמו את אותו המחיר..אני עוד לא מצאתי.

פורסם

אתה יכול להפעיל גם ביטוח חינמי דרך חברת כרטיס האשראי שלך (אני יודע שבישראכרט וויזה אפשר) - את הביטוח מעניקה חברה חיצונית אבל אתה יכול להתקשר לברר עם איזה חברה עובדת חברת האשראי שלך.

הביטוח הבסיסי הוא חינמי, אך ינסו לשכנע אותך לרכוש ביטוח יקר יותר - תחליט אתה אם אתה צריך או לא, אני אף פעם אל רכשתי את הביטוח המורחב.

אתה אומר להם מאיזה תאריך עד איזה תאריך והם מפעילים את הביטוח - אין צורך להראות להם שום דבר ככה שאתה יכול סתם לזרוק תאריכים.

פורסם

אומרים לך 700 $

אתה מציע 60 $

:lol::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים