עבור לתוכן

פריצה לחשבון פייפל

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל.

הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס.

שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ).

מה עוד ניתן לעשות ?

תודה.

פורסם

לנסות להבין אין השיגו את הסיסמא שלך..

בנוסף לא יודע מזה "נשלחו תשלומים לחו"ל" אך אם מדובר בלשלוח כסף אני יודע שצריך פרט מזהה[ מספר חשבון בנק אם מוזן או מספר אבטחה בכרטיס] , במידה ומדובר ברכישה של מוצר כלשהו הרי שהוא ישלח לכתובת בחשבון הPP שלך , וכדי לשנות כתובת משלוח צריך את הכרטיס פיסית [ לטובת מספר האבטחה ] .

הדבר היחידי שאפשר לעשות עם PP שלא שלך בדרך כלל , רכישות קניין רוחני כמו מפתח למוצרי תוכנה וכו' .

פורסם
  • מחבר

מהחשבוניות שקיבלתי למייל אני רואה שאחד מהתשלומים הוא ל "

Squid IP Hosting " , והשני ל-

SC Media sp. z O.o. sp.k , ניתן להסיק מכך שזהו לא מוצר פיסי אלא קניין רוחני.

הסרתי את הכרטיס + החשבון בנק מפייפל , ומהמוקדנית של CAL הבנתי שבמקרה ובאמת מזוהה שהתרחש תשלום לא מזוהה אני אזוכה, אבל בשביל זה צריך את השירות ביטחון חו''ל שפתוח מ 8 עד 4 ( איך לא 24/7 ?! ) .

בנוגע לסיסמא שלי ,אני משתמש בשירות LastPass , יכול להיות שדרך שם ? לא חושב על דרך אחרת . לא מזמן שיניתי את הסיסמא גם.

פורסם

בנוגע לסיסמא שלי ,אני משתמש בשירות LastPass , יכול להיות שדרך שם ? לא חושב על דרך אחרת . לא מזמן שיניתי את הסיסמא גם.

תקרא קצת באינטרנט ותראה שהשירות הזה לא כזה מאובטח כמו שאתה חושב...

פורסם
  • מחבר

יש שירותים אחרים שאני יכול להשתמש בהם בכדי להגן על הסיסמאות שלי ?

LASTPASS ז''ל

פורסם

מה הכוונה ב"להגן" על הסיסמה?

תמציא סיסמה ותזכור אותה, כמה קשה זה יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ב"להגן" על הסיסמה?

תמציא סיסמה ותזכור אותה, כמה קשה זה יכול להיות?

כל העניין הוא להשתמש בסיסמאות מאוד מסובכות לאתרים החשובים , לכן השתמשתי ב LASTPASS.

עכשיו הורדתי את כל האתרים החשובים מהשירות , ואותם באמת אזכור בע''פ.

איך CAL אמורים לבדוק את עניין הפריצה ?

פורסם

תקרא קצת באינטרנט ותראה שהשירות הזה לא כזה מאובטח כמו שאתה חושב...

אפשר פירוט? כמעט כל הסיסמאות שלי מאובטחות שם. מזל שאני פרנואיד ואת סיסמת הפייפל והבנק אני זוכר בע"פ.

פורסם

לי יש סיסמה מאוד מסובכת שאני זוכר בע"פ,

והיא אך ורק לדברים החשובים - מייל, פייסבוק (עצוב שזה חשוב לי..), אינסטגרם (חחח סתם, ממש לא :P) ופייפל.

פורסם

עדיף כמה סיסמאות די מסובכות לכל אחד מהשירותים הנל בפרט מאשר אחת מסובכת לכולם

פורסם
  • מחבר

עידכון :

אני חייב לציין שגם לפייפל וגם ל CAL יש שירות לקוחות מצויין בנושא.

לאחר פתיחת תלונה ושיחה עם נציגת שירות של פייפל בבוקר, חזרתי הביתה ולהפתעתי כבר אחת מהתלונות שהגשתי נסגרה לטובתי ואקבל החזר , ובנוסף CAL יפקססו אלי תוך יום/יומיים דף פירוט תשלומים ששם אוכל לסמן את ההונאות , ולאחר מכן אקבל אחזר .( כמובן אני מאמין שהם יפתחו בחקירה משלהם ) .

אני מקווה שכל העניין יסתיים תוך כמה ימים ונחזור לשגרה.

ד''א אני אמור לעדכן את CAL שאחת מהתלונות נסגרו ? או שפשוט הם לא יראו את זה בדף החיוב ?

פורסם

גם אני משתמש ב-LASTPASS כמעט לכל האתרים חוץ מבנק, פייפל ומייל.

פורסם

אפשר פירוט? כמעט כל הסיסמאות שלי מאובטחות שם. מזל שאני פרנואיד ואת סיסמת הפייפל והבנק אני זוכר בע"פ.

זה שירות שבשנה שעברה פרצו אותו כמה פעמים... (http://www.zdnet.com/lastpass-hack-risk-forces-users-to-change-passwords-3040092684/) וכולם נדרשו לשנות סיסמאות, אני לא הייתי סומך על דבר כזה

פורסם

עידכון :

אני חייב לציין שגם לפייפל וגם ל CAL יש שירות לקוחות מצויין בנושא.

לאחר פתיחת תלונה ושיחה עם נציגת שירות של פייפל בבוקר, חזרתי הביתה ולהפתעתי כבר אחת מהתלונות שהגשתי נסגרה לטובתי ואקבל אחזר , ובנוסף CAL יפקססו אלי תוך יום/יומיים דף פירוט תשלומים ששם אוכל לסמן את ההונאות , ולאחר מכן אקבל אחזר .( כמובן אני מאמין שהם יפתחו בחקירה משלהם ) .

אני מקווה שכל העניין יסתיים תוך כמה ימים ונחזור לשגרה.

ד''א אני אמור לעדכן את CAL שאחת מהתלונות נסגרו ? או שפשוט הם לא יראו את זה בדף החיוב ?

בטח שיש להם שירות לקוחות מצויין - הם משלמים על כל הונאה ב48 השעות האחרונות מאז הדיווח. זה האינטרס שלהם לסגור את העניין שמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

זה ברור ,

פייפל במיוחד רצו שאבטל את הטיפול ב CAL ואסגור את הנושא איתם(הבטיחו שעד 10 ימים הנושא ייסגר) , אבל כמובן שלאחר ביטול הכרטיס וההתקדמות עם שירות ביטחון החו''ל של CAL העדפתי אותם עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים