פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מישהו יודע איך ניתן להוסיף חיבורים פרללים?המטרה היא לשים מספר מסכי LCD שיראו אינפורמציה מרובה בו זמנית(כגון מצב רשת, מצב מעבד, ווינאמפ ועוד..).
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים לא צריך כמה צגים, כל תוכנה שתוריד, יש לה אופציה ל"מסכים" כאשר התצוגה מתחלפת כל כמה שניות שאתה קובע.., ואתה יכול לשים איזה 20 מסכים, שכל אחד יראה משהו אחר, ואפילו לעשות מעבר יפה בין מסך למסך, ולקבוע לכל מסך זמן משלו.. :
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים לא נראה לי שזה יהיה אפשרי.. מכיוון שיציאת המדפסת כמו כל יציאה במחשב מוגדר PORT (פורט), כאשר נניח שהפורט הוא 6611 (סתם זרקתי מספר), אז לא תוכל לפצל אותו לשני פורטים שונים שבהם יעברו נתונים שונים, יכול להיות שיש אפשרות, אני לא מכיר, אבל אתה יכול אולי לחבר עוד צג דרך היציאה הטורית, נראה לי זאת היציאה שרשום עליה COM, ולה כמובן פורט שונה מין הפורט של המדפסת.. :
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים יש כרטיסי pci שעליהם יש יציאות פרלליות..http://zap.co.il/search.asp?sog=C-Controller&minprice=0&keyword=pci+parallel+card&SaleType=0&x=0&y=0
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר תודה לשניכם!!Madboy זה בדיוק מה שחיפשתי!!אחרי שאני ישיג את כל החומרה אני ישים הודעה ונראה אם נצליח לסדר את כל התוכנה בהתאם לכך..ושוב תודה!
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים Madboy, יפה מאוד על החיפוש, לא שמעתי על כזה דבר, זה חידוש בשבילי . אגב, רק בשביל נוחות, תשים את הקישור בתג URL.. סמן את הקישור ולחץ על, ואני בטוח שאתה יודע את זה..
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים רן, הוא עשה חיפוש על משהו שהוא יודע שקיים. ומה שדברת עליו כמו פורט 6611 זה כבר אינטרנט. עשית סלט. יש COM PORT ו LPT PORT שהם טורי ומקבילי בהתאמה. זה פורטים פיזיים. ויש פורטים של רשת שזה כבר משהו אחר לגמרי. אני מנחש שראית משהו בהגדרות של התוכנה ל LCD. זה כדי לסרוק שרתי CS ודברים כאלה.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים תראה בקשר למספר 6611, ציינתי שזרקתי מספר סתם לאוויר, כידוע לי פורטים מעל 4XXX שייכים לאינטרנט, נכון? בכל מקרה, לא שמתי לב שהוא רשם על יציאות פרלליות שונות, על יציאות פרלליות שונות אפשר לחבר צגים שונים מכיוון שהפורטים אינם אותו הדבר, כמובן. אם כן, אני לא מבין למה הינך נפתל עלי בצורה שלא ממש ברורה לי.. :-\ :
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים עכשיו שאני מבין מזה הISA, זה מאוד דומה לדברים האלה שמחברים אליהם מעבד בכרטיס כזה.., או שזה אולי זה..? :
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים nope, זה SLOTבISA היו משתמשים כמו בPCI, יש לי בקר סקאזי, מודם וכרטיס קול שנכנסים לשם
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים אה נכון סלוט, הרי מזה נקרא המעבד : מעבד סלוט. אבל הISA מאוד דומה לסלוט אם כך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.