עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב מולטימדיה ב 2300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

2200 ₪.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

עדיף לחסוך אם אפשר.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

200 ₪.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש

דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד.

נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד.

Photoshop CS6 - מזדמן.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ).

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920*1080 23".

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

כמה שיהיה אפשר להכניס לתקציב (אני לא מאמין שיהיה צורך ביותר מבינוניות למשחקים, אבל לסרטים אני רוצה הכי טוב שאפשר בתקציב הנתון).

3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כן, צורב /DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

.6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא, ממש לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא צריך מערכת הפעלה ולא אופיס.

צריך הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עדיף מ KSP.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כן, אם אפשר שיהיה USB 3.0 וגם שיהיה כמה שיותר כניסות USB מקדימה (אם זה מייקר בצורה רצינית אז לא צריך).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כרגע לא נראה לי, אבל אני מעדיך שיישאר לי לפחות סלוט אחד פנוי אם אני ארצה להוסיף עוד זיכרון ראם בעתיד.

חשוב לי להדגיש שהמחשב לא נועד לגיימינג או לעריכת תמונות, אלא בעיקר לסרטים שהם העיקר. לכן אני מבקש להתייחס לדרישות של סרטים בעדיפות ראשונה ורק אז לשאר הדברים.

תודה רבה

פורסם

[table][tr][td]25238[/td][td]מעבד AMD[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏AMD Trinity Dual-Core A6-5400K Socket FM2 3.6GHz (3.8GHz Turbo) Radeon HD 7540D‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]25266[/td][td]לוחות אם למעבדי ‏AMD[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]22932[/td][td]זכרונות[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]23457[/td][td]דיסקים קשיחים[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]22188[/td][td]ספקי כוח[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail)‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]

[/td][/tr] [/table]

1560 ₪

זה הבסיס אולי תרצה כונן 2TB בגלל הסרטים.

בקשר למארז אפשר לקחת את השרקון MS140 יש לו 3 USB2 ואחד USB3, אבל זה כבל מאריך לחיבור האחורי.

מארזים נוספים מחנויות אחרות עם 4 חיבורי USB(בלי כבל מאריך)

Enermax Ostrog

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים