עבור לתוכן

אוזניות SteelSeries Siberia V2

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה,

אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,

וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד)

אז תמליצו ;D

תודה לעוזרים

פורסם

אם מוסיקה יותר חשובה לך ממשחקים עדיף ללכת על אוזניות סטריאו "רגילות" ומיקרופון בנפרד.

Koss PortaPro הן אוזניות איכותיות (פתוחות) במחיר סביר, בערך באותו המחיר של הסיבריה.

פורסם
  • מחבר

האם האזניות האלה מקוריות:

http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a

הבעיה היא שהן מסין,ללא אריזה מקורית,כרטיס קול,כבל מאריך-הם לא באמת חשובים לי אבל זה רק מחשיד יותר.

אם אני אקנה אותן, אני אקבל אזניות שנראות אותו דבר אבל באיכות גרועה עם שמע גרוע? או שהן מקוריות והמוכר הזה איכשהו משיג את האזניות המקוריות מהמפעל בסין ( בטח גם את המקוריות מייצרים בסין).

פורסם

לדעתי לא כדאי. עדיף לקנות ממוכר שביצע הרבה מכירות ויש לו אחוז פידבק גבוה. המוכר הזה ביצע רק כ-300 מכירות.

יכול להיות שהמחיר יעלה בהתאם לאוזניות חדשות עם כל האביזרים ומשלוח, לא בטוח שזה יצא משתלם ואולי עדיף לקנות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים