עבור לתוכן

בעיית טעינה, מקלדת וסגירת חלונות - acer aspire 5741g

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

צריכה את עזרתכם. יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g

מזה מספר חודשים יש כמה תקלות מוזרות במחשב שלי.

הבעיה היא שלמרות שהמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיעה למצב של 100%

יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% - כך שיוצא מצב שתמיד צריך להיות מחובר וזמין למטען.

המחשב ברשותי מזה כשנתיים, פחות או יותר.

בנוסף, המקלדת קשה מאוד! צריך ממש להתאבק לפעמים, ודבר זה פשוט מתסכל באמצע הקלדה מהירה באמצע שיעור

(סטודנטית)

יתרה מכך, קרה לי בחודשים האחרונים שפשוט חלונות נסגרים מעצמם, כאילו נלחץ משהו במקלדת ונסגר החלון

(קרה בכרום - דפדפן, ולא פעם ב word 2010 - נמחקו לי כתוצאה מכך שיעורים שלמים....)

אין סיכוי שמדובר במישהו שפרץ וכו' היות והמחשב עבר פירמוט וניקוי כולל, כמו כן קיים ESET Smart Security 5

כרגע אני לא יודעת מה לעשות, האם זו בעיה בסוללה וצריך להחליפה? או שזוהי בעיה במחשב עצמו ?

איך אפשר לדעת ואשמח להכוונה, האם המחשב כבר בשלבי גסיסה ?

תודה רבה והמשך שבוע טוב

פורסם

אכן נשמע כך. אני החלפתי במחשב שלי סוללה אחרי בדיוק שנתיים, כך שזה דיי נורמלי שבשימוש סטודנטיאלי יום יומי שהסוללה הגיע לקיץ ימיה :P

לגבי המקלדת - האם נשפך אולי משהו על עליה שגורם למקשים לקצר פעולות מסויימות? :nixweiss:

לרוב במחשבים ניידים יש תוכנת ניטור סוללה של החברה, במקרה שלך ACER - כדאי לפתוח אותה (אייקון של הסוללה בשורת המשימות למטה) ולראות מה היא אומרת על "בריאות" הסוללה.

סוללה חלופית חדשה תעלה כ-100 ש"ח, כך שזו נקודה להתחיל איתה:

http://www.ebay.com/itm/Battery-for-ACER-Aspire-AS5741G-AS5741Z-TravelMate-5740-5742-4740-7740-/170869880683?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c8a3776b

אם את רוצה, מקלדת חלופית תעלה כ-60 ש"ח בלבד, אך צריך מיומנות/ניסיון/טכנאי כדי לפתוח את המחשב ולהחליף את המקלדת:

http://www.ebay.com/itm/New-Keyboard-For-Acer-Aspire-AS5741-6823-AS5741G-5062-AS5551-2805-AS5551-4200-/180957555318?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item2a21e92a76

שימי לב שאין עברית על המקלדת כך שתצטרכי להצטייד במדבקות (עניין של 20 ש"ח אם אני זוכר בקרביץ לדוגמא)

זמן הסוללה לפי ביקורות הוא כשעתיים וחצי לפי ביקורות כך שאל תצפי לשינוי מאד משמעותי.

מה שכן, אולי לנקודת הזמן הנוכחית הטיפול הנקודתי בבעיות עדיף מאשר רכישת מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים