עבור לתוכן

איזו גרסא של הGTX 660 עדיפה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן:

מTMS- כרטיס מסך של SPARKE .

מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC.

מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW.

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

הMSI עדיף על הGIGABYTE,נכון?

זה הTF שמראים בבנצ'ים?

פורסם

כן, זו גרסת הTF המדוברת.

שים לב שההבדל במחירים ככל הנראה נובע מכך שהMSI הוא לא Factory Overclocked.

בכל מקרה, לי יש את הכרטיס של Gigabyte ואני יכול לומר שעם טכנולוגיית הGpu Boost הוא בכלל מגיע במשחקים ל-1150Mhz.

כלומר, אין הרבה קשר בין המספרים שהחברה מפרסמת לבין הביצועים האמיתיים מעבר לתעודת ביטוח לצרכן - "זה המינימום שתקבל".

סה"כ אני יכול לומר ש-2 החברות מצויינות, אבל לMSI יש גימיק אחד ייחודי: ניקוי עצמי מאבק. בעת הפעלת המחשב, המאווררים של כרטיס המסך מסתובבים לאחור ולאחר מכן קדימה וכך מפזרים חלק לא מבוטל מהאבק החוצה למארז.

פורסם

^ למארז?

למה אין blower כזה החוצה? ???

פורסם
  • מחבר

כן, זו גרסת הTF המדוברת.

שים לב שההבדל במחירים ככל הנראה נובע מכך שהMSI הוא לא Factory Overclocked.

בכל מקרה, לי יש את הכרטיס של Gigabyte ואני יכול לומר שעם טכנולוגיית הGpu Boost הוא בכלל מגיע במשחקים ל-1150Mhz.

כלומר, אין הרבה קשר בין המספרים שהחברה מפרסמת לבין הביצועים האמיתיים מעבר לתעודת ביטוח לצרכן - "זה המינימום שתקבל".

סה"כ אני יכול לומר ש-2 החברות מצויינות, אבל לMSI יש גימיק אחד ייחודי: ניקוי עצמי מאבק. בעת הפעלת המחשב, המאווררים של כרטיס המסך מסתובבים לאחור ולאחר מכן קדימה וכך מפזרים חלק לא מבוטל מהאבק החוצה למארז.

תודה,אני אקנה את הTF.

פורסם

אני מצטער על ההטעייה אבל מבדיקה שעשיתי ברגע זה מתברר שרק Twin Frozr 4 המותקן על גבי כרטיסי הPower Edition מכיל את פיצ'ר ניקוי האבק.

ה-Gtx 660 הנוכחי הוא Twin Frozr 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים