עבור לתוכן

אוזניות גיימינג עד 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים..

יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ?

בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO.

היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אז איך שהוא פתאום שומעים בהם בצד אחד,והטכנאי בKSP אמר שהוא לא מבין איך אפשר להביא למצב שהכבל מתנתק,אני פשוט לא מבין איך זה קורה- באמת.

פעם שנייה עם האוזניות האלה ופעם שביעית לפחות בכללי.(אותה בעיה כל פעם מחדש)

אין אוזניות שלא נהרסות באותה צורה?

פורסם

אל תקנה xfi xtreme audio.

פשוט חבל על הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

אז נעזוב את הכרטיס קול ונניח שאשתמש במובנה על הלוח.

יש המלצות?הAKG GHS1 מושך אותי בעיקר בגלל השנתיים אחריות(והעובדה שכל חודשיים אני שם את האוזניות בתיקון)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיבלתי זיכוי על האוזניות (340 ש"ח),על איזה אוזניות אתם ממליצים לי?חשוב שיכילו מיקרופון וגם שלא יהיו "שבירות"(כמו הshock one והסיביריה שהייתי צריך להחזיר לחנות כל חודשים בודדים ולחכות עד שיתקנו לי אותם...)

אם אפשר תשובה מהירה אני רוצה לקפוץ לKSP עוד היום ולקחת את האוזניות החדשות.

ע:לקחתי את הAKG GHS1 בתוספת של 15 ש"ח,בנתיים עוד לא הספקתי לשחק איתן,בנתיים מוזיקה נשמעת מעולה ואני ממש מרגיש שהם מבטלות רעשים חיצוניים,זה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים