עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך שיחליף את האונבורד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעניין התיעצות עם חנויות אני אתך. את המחשב הקיים שלי 'בניתי' יחד עם אנשים בפורום הזה ואני מברך על כל המלצה שקיבלתי כאן.

אוקי, אז אני נשאר עם ה- 6670, רק שאלה, אם בהמשך בתי תתחיל לשחק במשחקים 'כבדים' יותר, האם לדעתכם בכרטיס הזה יש עדיין מרווח לכך?

לגבי המאווררים במארז, אני לא לגמרי זוכר, יודע שיש מאורר עליון ואחורי, לא יודע אם יש קדמי שמכניס אוויר.

המארז הוא - antec 82.

אני ממש , ממש, רוצה כרטיס ללא מאוורר (כפי שכתבתי- פריק של שקט) אבל אם יש חשש להתחממות לא תהיה לי ברירה ואלך על מאוורר, אתה בטוח שזה יעבוד בחום סביר עם מעבד וכרטיס פאסיביים? (הקירור הפאסיבי למעבד הוא מסוג נינגה).

פורסם

אם הכרטיס מגיע פסיבי אז הוא מתוכנן לעבוד ככה ובכל מארז עם אוורור מינימלי הכל יעבוד כמו שצריך.

אם הבת שלך תתחיל לשחק במשחקים כבדים יותר - כמו קרייסיס? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:)

קרייסיס לא נראה לי, האמת שאני לא מבין גדול במשחקים, כך שלא יודע לענות לך, מניח משחקים שנערות משחקות.

לגבי החימום, אני מבין שהכרטיס תוכנן כך, הסיבה שאני שואל שוב היא כי כאמור גם המעבד אצלי ללא מאוורר.

אבל אם אתם אומרים שזה יעבוד בסדר, עם שניהם כפאסיביים, אז אקבל את זה.

פורסם

אני לא בטוח בכלל שאתה צריך כרטיס גרפי נפרד למשחק כמו סימס.אם אתה חושב שהמשחק זז לאט , אז אולי תנסה לשנות הגדרות במשחק כמו הורדה של הרזולוציה . או אולי יש לך בעיה אחרת במחשב שגורמת לכך שכל הדברים זזים לאט כמו יותר מדי תוכנות שעובדות ברקע. אני לא חושב שלבת שלך זה באמת ישנה אם הגרפיקה לא תהיה הכי מרשימה שהמשחק הזה יכול לתת.

פורסם

הליבות הגרפיות בלוחות האם בצ'יפסטים 5X היו חלשות מאוד.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעשות שנויי הגדרות כמו הקטנת רזולוציה.

בנוסף, יש משחקים שאני לא מצליח להתקין (מדיסק קנוי) ונאמר לי מהתמיכה של thq כי זה בגלל שהצ'יפ על המעבד (כלמור ה"כרטיס מסך" הקיים) לא עונה על דרישות הסף למשחק. יכול להיות שמה שכתב or2000 גם אחת הסיבות לזה.

בסדר, החלטתי לקנות כרטיס וכנראה אלך על ה- 6670.

אני רוצה רק לפתוח את המארז ולראות איך זה יתמקם מבחינת התחממות והענין שהמעבד גם ללא מאוורר.

האם מישהו יכול לתת השערה מבוססת, או על סמך ניסיון, בנושא זה?

פורסם

הכרטיס כולל גוף קירור עם שטח פנים גדול בשביל הולכה טובה יותר של החום. הכרטיס גם ככה די חסכוני ולא מתחמם יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

נראה שאלך על הכרטיס שהמלצתם.

דבר אחרון שאני רוצה לבדוק הוא עניין המיקום הפיזי במארז.

זאת מכייון שיש לי בלוח רק סלוט אחד שהוא x16 שלמיטב הבנתי הוא מה שנקרא pci ex. 2.0

ולכרטיס פאסיבי יש סוג של 'הגבהה' על ידי צלעות הקירור, מקווה שזה יישב טוב פיזית ולא יהיה צמוד מדי למשהו אחר.

פשוט לא זוכר ממש איך זה שם במארז ואבדוק שוב.

אם תצוץ בעיה , אתיעץ אתכם שוב.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה. בשביל זה יש סטנדרטים.

הכרטיס (6670) בהחלט יספיק גם אם בתך תרצה לשחק משחקים "רציניים" יותר. הם פשוט יעבדו על הגדרות בינוניות בלבד (אם מדובר על משחקים חדשים), שזה לא סוף העולם. המירוץ הזה לא נגמר לעולם, בסופו של דבר צריך להחליט על כמה כסף רוצים להקדיש לעניין.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס כולל גוף קירור עם שטח פנים גדול בשביל הולכה טובה יותר של החום. הכרטיס גם ככה די חסכוני ולא מתחמם יותר מדי.

אוקי, אלך על הנאמר כאן.

סתם סקרנות לידע כללי כזה.

אם כדבריכם, כרטיס עם גוף קירור פאסיבי עונה על מאפייני התחממות וכדו', למה חלק לא מבוטל מהאנשים מעדיפים בכל זאת כרטיס עם מאוורר, איזה יתרון יש בכך?

פורסם

שזה לא לוקח לך את כל הסלוטים...

פורסם

ב-99% מהמקרים קירור פסיבי עדיף.

אלה שלא רוצים פסיבי כנראה מעוניינים לבצע OC או שיש להם שריטה בראש לטמפרטורות נמוכות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, יופי, תודה. אלו כנראה ההסברים.

אז היות ולי יש מספיק סלוטים פנויים ואני לא מתכנן o.c , נראה שהנושא מבחינתי סגור.

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים