עבור לתוכן

אשמח להמלצה על כרטיס מסך יד 2 החזק ביותר עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך לאח של חבר שיחזיק לו גיימינג כבד (FPS בעיקר) ככל האפשר עד לשדרוג הצפוי עוד שנה בערך.

זה התקציב שיש ואם אפשר משהו קרוב יותר ל-400 ש"ח מה טוב.

אם ממש ממש כדאי אפשר לחרוג מ-500 אבל ממש בקטנה.

שאר המערכת מבוססת I5-750 עם 8G זיכרון וספק חזק מעל ומעבר. מסך FHD 1920X1200 (כרגע עם GTX250 אני חושב).

ברור לי שביד2 אין מחיר אחיד אבל נסו לתת מחיר שהגיוני למצוא ביד2/טרייזון וכדומה.

בינתיים ראיתי HD5850/70 בסביבות האלה... יש משהו יותר טוב? אולי של NVIDIA במקרה?

אם אתם רואים איזו מציאה רלוונטית כמובן אשמח ללינק.

תודה.

פורסם
  • מחבר

כרגע עם GTX250 אני חושב

.

כדאי אולי SLI? ראיתי כרטיסים כנ"ל ב-200-250 ש"ח אני חושב.

יש כאן את השאלה של תמיכה ב-DX11 בדור הזה...

פורסם

לא הייתי ממליץ לעשות SLI עם הכרטיס הזה. מעבר לתמיכה, שניהם צורכים לא מעט חשמל (ביחס לביצועים שאתה מקבל כיום מכרטיסים מודרניים כמובן) לכן זה גם תלוי איזה ספק יש לו, וכמובן את עניין המיקרו-סטאטר והתמיכה מצד לוח האם.

כעיקרון יש את הכרטיס הזה אשר חזק מ-5870, כאשר נסה להתפשר איתו על סביב ה-450-500 ש"ח גג.

בכללי, בגלל שאין מחירון לעניין הזה וכתוצאה מכך יש המון אנשים הזויים שמציעים לך voodoo 3 ב-2000 ש"ח, הייתי מבטל את העניין ופשוט קונה כרטיס חדש חזק, מודרני וחסכוני יותר (כמובן במחיר גבוה הרבה יותר, בהתאם לדרישות הגיימינג שלו).

פורסם

הGTX470 הוא בחירה טובה, אבל לא הייתי ממהר להסיק שהוא בהכרח יותר חזק מ5870.

בכל אופן בתקציב הזה אני מאמין שניתן ללחוץ לכיוון ה500 ומטה ולקחת GTX470 / 5870 / 6870 / 560.. הם קרובים בביצועים שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מבחינת יכולות OC, איזה מהנ"ל עדיף, בהנחה שמדובר בקירור סטוק וכרטיס רפרנס כי אני מניח שהגרסאות האחרות כבר יקרות יותר?

פורסם

ה470 נחשב כרטיס מאוד חם וזולל חשמל אז לא הייתי מעז לעשות לו OC עם קירור סטוק..

פורסם
  • מחבר

הייתי מבטל את העניין ופשוט קונה כרטיס חדש חזק, מודרני וחסכוני יותר (כמובן במחיר גבוה הרבה יותר, בהתאם לדרישות הגיימינג שלו).

איזה כרטיס נותן יחס עלות/תועלת דומה? אולי ה-HD7850-1G שעולה כפול (חדש) עם ביצועים לא גבוהים בהרבה...

פורסם
  • מחבר

מהכתבה על CRYSIS 3 כאן באתר:

דרישות מערכת - מומלצות

Windows vista, Windows 7 or Windows 8

DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM

Quad core GPU

4GB Memory

למערכת NVIDIA/Intel:

NVIDIA GTX 560

Intel Core i3-530

למערכת AMD:

AMD Radeon HD5870

AMD Phenom II X2 565

פורסם

^ נראה לי התבלבלת בשרשור..

פורסם

לא ממש

איזה כרטיס נותן יחס עלות/תועלת דומה? אולי ה-HD7850-1G שעולה כפול (חדש) עם ביצועים לא גבוהים בהרבה...

כבעל 5850 ומשחק ב1920X1080, לא הייתי לוקח משהו חלש מ660 או 7870.

פורסם

אם הוא לא סגור על התקציב אז כן זה אולי יעזור לו..

פורסם
  • מחבר

כבעל 5850 ומשחק ב1920X1080, לא הייתי לוקח משהו חלש מ660 או 7870.

תראה, זה פתרון זמני ומה שאתה מציע עולה כמעט פי 2.5-3 בהשוואה ל-HD5850 מיד שניה עם תוספת של אולי 15-25% בביצועים גג.

ה-HD5870 עם OC סביר נותן ביצועי גיימינג מצויינים על FHD למיטב ידיעתי, אולי חוץ מכמה כותרים מאוד ספציפיים וזמין בסביבות ה-500 ש"ח.

אתה יכול אולי להסביר איפה ה-HD5850 מגביל אותך באמת?

הסיבה שזה פתרון זמני כי בינתיים אין לו הרבה זמן לשחק וממילא יש המון משחקים בני שנתיים-שלוש שהוא עוד "משלים" אז לא ממש קריטי לשחק על HIGH בכל הכותרים הכי חדשים עם 4XAA. אם מדי פעם צריך בלי AA או להוריד מעט הגדרות לא אסון גדול.

יש אולי משהו של NVIDIA בטווח המחירים הזה (יד2) שמסוגל ל-OC יפה?

פורסם

רוב הכרטיסים בטווח המחירים הזה ביד שנייה הם כרטיסים מסדרות HD58XX או GTX470.

ל470 יש פליטת חום גבוהה מאוד והוא צורך דיי הרבה,ככה שOC זה לא הצד החזק שלו.

5850\5870 עושים אחלה שיפור מתדר סטוק בOC,ומבחינת ביצועים,הם לא נופלים מהHD6870 וקצת מהHD6950.(אחרי OC כמובן)

פורסם
  • מחבר

^

איך ה-6870 ב-OC? אני יכול להשיג לו אחד ב-550 ש"ח, אולי מעט פחות אם המוכר יסכים להתגמש מעט...

עדיף על HD5870 ב~500?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים