עבור לתוכן

המלצה לשילוש טוב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ברצוני בזמן הקרוב אפילו השבוע לשדרג למחשב חדש ומה שחשבתי זה:

לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL

[

מעבד:

AMD FX x8 Eight-Core FX-8150 Socket AM3+ 3.6GHz Box

זיכרון למחשב: Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24מה דעתכם העם זה בסדר ? הכוונה שלי היא לשחק במשחקים כבדים כמה שיותר גראפיקה..הכרטיס מסך שאני מעוניים לרכוש זה:

סך הכל המחיר יוצא 3300 שזאת גם המיגבלה שלי כל שאר החלקים אני מתכוון כחת מהמחשב הישן שלי...

פורסם

מה המפרט של המחשב הישן? איזה מסך יש לך?

פורסם

מעבדי amd לא מומלצים כשאתה לא מתכוון להשתמש בליבה הגרפית שלהם.

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪924

לוח אם:

Gigabyte GA-B75-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪396

זיכרון:

Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V

כמות: 2 - מחיר: ₪116

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1652

סה"כ: ₪3204

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3140 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/sje8x2am

פורסם

^לא בהכרח. רק ב-AMD תוכל למצוא מעבדים מרובעי ליבות בזול.

עדיף לקחת את הלוח B75-D3H

פורסם

רק שכל ליבה חלשה יותר מאשר ליבה של אינטל והביצועים פחות טובים , אבל זה לפעם אחרת.

ובקשר ללוח , אפשר את זה או את זה , תסתכל במה כל לוח נותן לך ותחליט אם שווה לך להוסיף את ה 30 שקל.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט של המחשב הישן? איזה מסך יש לך?

המפרט שלי כרגע הוא מעבד:

E6750 2.66GHZ

ראם:

2GB

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD4890 VAPOR-X

מסך:

BENQ GW2450 LED FULLHD

ךןח אם:

ASUS P5KR

ספק:

HIPER 625W

מעבדי AMD באמת לא מומלצים עד כדי כך?...

והעם החנות TMS אמינה כי פעם ראשונה שאני שומע אליה?...

פורסם

זה בדיוק אותו מעבד ביותר זול (התדר הוא 3.2 בסיסי ו-3.6 עם טורבו בוסט)

פורסם

מעבדי amd לא מומלצים כשאתה לא מתכוון להשתמש בליבה הגרפית שלהם.

זאת כמובן שטות גמורה...

אין דבר כזה מומלץ או לא מומלץ בלי התייחסות למחיר (ובשרתים/ריבוי מעבדים צריכת הספק)

יש טווחי מחירים שבהם הAMD עדיפים, יש עומסי עבודה שהם עדיפים... כל מקרה לגופו

למשחקים זה לא משנה - הרכיב המכריע לביצועי משחק הוא הכרטיס הגרפי ולא המעבד.

אתה לא יכול להשוות ליבות וביצועי ליבה כשמדובר בארכיטקטורות שונות.

פורסם

אני הייתי צריך לדייק יותר .

מעבדי amd בדרך כלל לא מומלצים כשאתה לא מתכוון להשתמש בליבה הגרפית שלהם.

ואני בהחלט יכול להשוות ביצועי כל ליבה , כשמוכרים מעבדים עם 8 ליבות שנופלים בביצועים ממעבד עם 4 ליבות ביישומים שמנצלים ריבוי ליבות. וכשהם טובים ליישומים שמנצלים את ריבוי הליבות, אבל בכל שאר הדברים הם פשוט נופלים בגדול לעומת מעבדי אינטל. וכשמדובר פה על המלצה למחשב למשחקים לאדם "רגיל" , אז אין סיבה בכלל לחשוב על מעבד amd.

למשחקים זה כן משנה המעבד , אבל ברור שלכרטיס הגרפי יש חשיבות גדולה יותר.

בכל מקרה אנחנו סוטים מהנושא ולמקרה הזה עדיף מעבד אינטל.

וtms היא חנות מאד מומלצת עם מחירים דיי משתלמים , אבל אם אתה מוצא חנות יותר זולה אז תקנה או שתנסה להוריד ככה את המחיר של tms.

ואם תעשה חישוב , iqpc אמנם מוכרים את המעבד בקצת יותר זול , אבל כל שאר הרכיבים שאתה רוצה יקרים יותר וייצא שתשלם יותר מאשר ב tms, אבל כמובן שאתה יכול לקנות מהם רק את המעבד ואת השאר ממקום אחר.

פורסם
  • מחבר

כמו ששמתי לב המעבד של אינטל מגיע ללא קירור אז אני אצטרך לקנות קירור על איזה אתם ממיצים?

ועם כל הרכיבים האלה אני אוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים עכשיו בשוק?

פורסם

Arctic Cooling Freezer 13

קירור מצויין עם שנתיים אחריות.

ועם החלקים האלה אתה תוכל להריץ הכל על הגדרות מקסימליות או קרובות לזה בשנה - שנתיים הקרובות לפחות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד

פורסם

ואני בהחלט יכול להשוות ביצועי כל ליבה , כשמוכרים מעבדים עם 8 ליבות שנופלים בביצועים ממעבד עם 4 ליבות ביישומים שמנצלים ריבוי ליבות.

אתה לא משווה ביצועים/כמות מעבדי זרימה ("ליבות") ותדר בכרטיסי מסך. הסוגייה הזאת לא עולה בכלל.

באותה מידה, ליבה מול ליבה או את הכמות שלהן כאשר מדובר בארכיטקטורות שונות לחלוטין (מודול שכולל שתי ליבות מוקטנות לעומת ליבה מוגדלת עם HT).

הקביעה על 8 ליבות AMD שחלשות מ-4 ליבות אינטל במבחנים של ריבוי ליבות היא כמובן כללית מדי וכמעט תמיד שקרית - הוכח עבור הרבה אפליקציות שכן יודעות לנצל את כוח החישוב של המעבד, שהמתומנים החדשים חזקים מאד, ודאי יותר מכל i5.

לגבי משחקים - שוב ושוב... המעבד לא משנה כמעט כלום. מה שיקבע את ביצועי המשחק הוא כרטיס גרפי וכמעט תמיד מוטב יהיה לקחת פלטפורמה זולה יותר ואת ההפרש להשקיע בכרטיס גרפי חזק יותר. הכלל הזה מוכח כל הזמן כאשר משווים ביצועי APU אינטל לעומת AMD. ההבדלים במעבדים (למשל 3770k לעומת A10-5800k) כמעט לא מורגשים בשימוש שוטף ויומיומי, אבל ההבדלים בGPU המובנה מורגשים ועוד איך!

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ לקנות את השמונה ליבות של amd ?

והעם אני ארגיש הבדלים בעבודה היום יומית לעומת אינטל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים