פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים היי,אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שליאני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^)יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס?מה הסיכונים?לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי?תודה ושבת שלום!
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים תבדוק מעלות עם תוכנות ניטור כמו HWMONITOR,אם המעלות קצת גבוהות תעלה את המהירות מאוורר דרך הדרייבר.אתה יכול לקבוע פרופיל מאוור שהמהירות שלו נקבעת לפי המעלות בתוכנה MSI AFTERBURNER
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר תבדוק מעלות עם תוכנות ניטור כמו HWMONITOR,אם המעלות קצת גבוהות תעלה את המהירות מאוורר דרך הדרייבר.אתה יכול לקבוע פרופיל מאוור שהמהירות שלו נקבעת לפי המעלות בתוכנה MSI AFTERBURNERתודה על התשובה המהירה !הכרטיס שלי 30 מעלות אך אני פוחד שהוא יתחמם לי.. (פחד של התחלה כי אתמול קיבלתי אותו)לכמה אפשר לשנות את מהירות המאווררים ב GTX 660? ומה יכול לקרות עקב כך? (הסיכונים)
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מה זאת השטות הזאת מאוורר על המחשב?לפני שאתה מתעסק עם OC תלמד קצת על איך מערכת הקירור במחשב עובדת,מה הטמפ' שצריכות להיות (לכל רכיב זה שונה כמובן, אבל מושג כללי),מה כדאי/לא כדאי לעשות וכו'.30 מעלות זאת טמפ' נפלאה לכרטיס מסך.
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים המהירות של המאווררים של הכרטיס משתנה באופן אוטומטי לפי הצורך , אל תיגע בהגדרות.
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר מה זאת השטות הזאת מאוורר על המחשב?לפני שאתה מתעסק עם OC תלמד קצת על איך מערכת הקירור במחשב עובדת,מה הטמפ' שצריכות להיות (לכל רכיב זה שונה כמובן, אבל מושג כללי),מה כדאי/לא כדאי לעשות וכו'.30 מעלות זאת טמפ' נפלאה לכרטיס מסך.חחח סתם נתתי שאלה ... יש לי מאוורר אחד במארז... אם הוא יהיה סגור הוא יהיה יותר קר??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.