עבור לתוכן

המלצות למכונת תספורת

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר.

1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם?

2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות.

אני גר במרכז אם זה רלוונטי.

תודה רבה מראש.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אם אתה רוצה מכונה שתחזיק כמה שנים הייתי ממליץ לך בחום להגדיל את התקציב שלך ולקנות משהו איכותי של פנסנוניק (כי יש לי נסיון מאוד טוב איתם)

הפיליפס הזולות מעפנות

פורסם

כשהייתי חייל הייתי מסתפר בתדירות של פעם בשבועיים בממוצע, גם כן מס' 3 כל הראש.

יש לי מכונת תספורת של פנסוניק (דגם ER131) - שירתה ועדיין משרתת אותי בנאמנות.

הגודל הפיזי של המכונה קצת קטן (היא די קומפקטית), היא לא הכי מקצועית שיש וכנראה שגם לא הייתי ממליץ לספרים מקצועיים לרכוש אותה.

אבל כפי שאתה מתאר את הצרכים שלך, הם די דומים לשלי - ובשבילי היא מצויינת.

המחיר שלה גם די זול - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716032

להסתפר לבד בצורה הזו זאת לא בעיה - אתה פשוט לוקח את המכונה ומעביר על כל הראש עד שהכל יורד..

לסידורים מאחורה אתה יכול להשתמש במראה נוספת ולסדר בעצמך על שלב 0 במכונה או לבקש ממישהו שיעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים