פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב.אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב.אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות.חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם.בתודה מראש,תומר.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים סיבה להם (HAM) אם לא פנימי בגלל בעיה באדמה בין מגבר לאינפוט שלואו באינפוט.באוזניות בצחשב יש רעש ?רמקולים מחוברים למקור אחר יש רעש ?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר עם האזניות שלי אין רעש, כשחיברתי את הרמקולים למחשב של אח שלי עדיין היה את רעש הבאס הזה.הבעיה יכולה להיות עם הכבלים של הרמקולים?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר מאיזו חנות כדאי לי לקנות? מהו טווח המחירים לכבל כזה? איזה סוג של כבלים כדאי לקנות? אני שומע בעיקר רוק.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר אם אני כבר קונה כבל כזה, לא עדיף להשקיע סכום קצת יותר גדול ולקנות אותו מאיזו חנות אודיו מקצועית?או שהכבל לא ישנה כל כך?
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר הכבלים שהיו לי עד עכשיו הם היו הכבלים הכי פשוטים, ונהרסו לאחר פחות מחצי שנה ואם אני אקנה עכשיו כבלים חדש אני אקמה משהו שהוא יותר איכות,אני מניח שמחיר של כבל כזה לא אמור להיות גבוה מדי,50-100 שקלים.אני רק צריך לדעת על מה לשים דגש,עבי הגבל,החומרים ממנו הוא עשוי.אשמח אם תוכל לתת לי המלצה לקבל כזה.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים מחבר חיפשתי כבלים שיתאימו לי וראיתי שהרבה מכבלי הrca מעבירים גם וידאו וגם אודיו.למשל כמו זה:http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22952329&af=2055&bid=trueהאם זה משנה או שאני פשוט לא אחבר את החלק שמעביר וידאו וזה לא ישנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.